De ouderraad stelt zich voor

WE ZIJN NOG OP ZOEK NAAR EEN NIEUW LID VOOR ONZE OUDERRAAD. EN DAN GRAAG IEMAND VAN ONZE PEUTERSPEELZAAL.  INTERESSE?? LAAT T ONS WETEN!!

Graag stellen de leden van de ouderraad zich aan u voor:

Silvia Klunder 

Hallo, ik wil me graag voorstellen als lid van de ouderraad van Billies. Mijn naam is Silvia Klunder, ik ben getrouwd met Roelof en heb twee lieve dochters Amber (2008) en Martine (2010). Onze beide kinderen gaan sinds ze drie maanden waren naar Billies, eerst naar de babygroep, toen de dreumes/peutergroep en sinds 2012 zit de oudste op de BSO (buitenschoolse opvang). We zijn heel enthousiast over alle groepen bij Billies, omdat de opvang echt professioneel en persoonlijk is. Het is ook heel fijn dat je kind alle andere kinderen kent als hij/zij naar school gaat, zodat ze daar niet alleen beginnen.
Iedere ouder met kinderen bij Billies mag mij of een ander lid benaderen met vragen en/of opmerkingen.      
Groetjes Silvia


Richard Mulders 

Hallo, Ik ben Richard Mulders, verloofd met Rianne van der Knaap, en papa van Ymke (2011) en Mees (2015). November 2014 ben ik gestart als lid van de Ouderraad en begin 2015 ben ik als penningmeester verder gegaan.
Ik werk fulltime als compliance consultant & trainer bij Rescop en Rianne werkt op oproepbasis als Helpende in de zorg.
Vanaf haar eerste verjaardag gaat Ymke een halve dag in de week naar Billies, zodat Rianne wat meer flexibiliteit heeft in het aannemen van diensten. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat een kind ook leert omgaan met andere kinderen en daar is een KDV als Billies natuurlijk een goede locatie voor.
Vanwege het altijd afwisselende (thema)programma met een lerend aspect erin, maar natuurlijk ook vanwege de altijd enthousiaste en betrokken leidsters, hebben wij voor Billies gekozen als KDV.
Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, kun je hiermee altijd bij mij of bij de andere leden van de ouderraad terecht, zodat we er samen voor kunnen zorgen dat Billies een KDV blijft waar we op kunnen vertrouwen.
Groeten Richard

Rianne van de Vorst

Hallo,Sinds september 2015 ben ik, Rianne van de Vorst, lid van de ouderraad. Ik ben getrouwd met Joost Mehagnoul en moeder van Thijmen (2010) en Nikki (2013). Ik werk parttime op de boekhouding bij een groot bouwbedrijf hier in de omgeving. Thijmen gaat sinds hij op de basisschool de Handreiking zit 1 dag in de week naar de BSO Verona en Nikki gaat nog 4 dagdelen naar de dagopvang. Juist omdat ik kinderen bij Billies heb op verschillende groepen en locaties werd ik gevraagd om lid van de ouderraad te worden. Eerst als algemeen lid en sinds maart 2016 als penningmeester. Ik en mijn man hebben voor Billies gekozen omdat uit de eerste indruk al bleek dat Billies een erg betrokken en persoonlijke omgeving biedt aan alle kinderen. Dit past uitstekend bij de manier waarop ik zelf met onze kinderen omga. Onze kinderen en ik en mijn man zijn nog steeds erg blij dat we de keuze voor Billies gemaakt hebben. Op nog veel gezellige en betrokken jaren samen.
Groeten Rianne

Ilse Kocken

Hallo, mijn naam is Ilse en afgelopen zomer (2016) schoof ik aan bij een vergadering van ouderraad en ben vervolgens gelijk gebleven; serieuze zaken en regelmatig een lach tussendoor, wat een gezellig clubje! Ik ben de moeder van Roos en Tom en één dag in de week gaan zij beiden een hele dag naar KDV Billies. Roos is bijna vier jaar en zal daarna naar de BSO gaan op de dagen dat mijn man en ik allebei werken. Zowel Roos als Tom komen al vanaf dat ze één zijn naar Billies. Tijdens onze kennismaking, voelden wij gelijk een klik en hebben nooit een seconde spijt gehad van onze beslissing om de zorg van Roos en Tom over te dragen aan de zeer capabele leidsters van Billies. Ik vind het goed dat de OR hier voorgesteld wordt, zodat ook andere ouders weten welke gezichten bij de OR horen en weten aan wie ze vragen kunnen stellen of ideeën kunnen opperen welke ook belangrijk zijn voor de ouderraad. Tot ziens bij Billies! Groetjes, Ilse

Sandra Roumen

Hallo,Mijn naam is Sandra Roumen en sinds maart 2017 ben ik lid van de Ouderraad van Billies. Ik woon samen met Bart en ben sinds juni 2016 de trotse mama van Nina.Ik werk parttime als ambulant en groepsbegeleider bij MetGGZ in Roermond.
Nina gaat sinds ze 4,5 maand oud is 2 hele dagen naar Billies. Wij vinden het belangrijk dat Nina al zo vroeg mogelijk leert omgaan en samenspelen met andere kinderen, maar dan wel binnen een kleinschalige setting mét persoonlijke aandacht. Daar is Billies dus de juiste plek voor! Wij brengen Nina altijd met een vertrouwd gevoel naar de enthousiaste en leuke juffen van Billies.
Hebben jullie nog vragen, opmerkingen of tips voor de Ouderraad? Stel ze dan gerust aan mij of één van de andere leden.
Tot ziens bij Billies!

 U kunt de ouderraad bereiken op  billies-or@hotmail.com