De ouderraad stelt zich voor

WE ZIJN NOG OP ZOEK NAAR EEN NIEUW LID VOOR ONZE OUDERRAAD. EN DAN GRAAG IEMAND VAN ONZE PEUTERSPEELZAAL.  INTERESSE? LAAT T ONS WETEN!

Graag stellen de leden van de ouderraad zich aan u voor:

Marloes Weteling-Muijselaar

Ik ben Marloes Weteling-Muijselaar, moeder van Lieke (2018), Fleur (2020) en Esmee (2022) en getrouwd met Rob. Ik werk als orthopedagoog bij SBO de Toermalijn in Helmond. In mijn vrije tijd handbal ik bij PSV Handbal en houd ik van koken, tuinieren, uitgebreid tafelen met vrienden en uitstapjes met het gezin.
Ik ben vanaf april 2020 lid van de ouderraad, omdat ik het leuk vind om intensief betrokken te zijn bij de opvang van mijn kinderen, en zo mee te denken met de ontwikkeling van Billies. Wij hebben gekozen voor Billies als kinderopvang vanwege de kleinschaligheid van het bedrijf en daarmee de grote betrokkenheid van het personeel. Dit maakt dat wij onze kinderen daar iedere week met veel vertrouwen naartoe brengen.

Mijn naam is Tamara Hesselmans en ik ben de trotse mama van Hella (2018), Jax (2020) en Duco (2022). Samen met mijn man Alex en onze blije hond vormen we een gezellig en druk huishouden. Ik ben werkzaam in het onderwijs en in mijn vrije tijd  onderneem ik graag activiteiten met het gezin. Daarnaast lees ik graag, ga ik vaak uiteten en spreek ik met plezier af met de mensen om mij/ons heen.

Ik ben vanaf 2022 lid van de ouderraad. Ik heb als ouder de behoefte om mijn steentje bij te dragen. Toen ik de oproep voor de ouderraad zag, voelde ik me geroepen te reageren. Ik wil graag betrokken zijn bij de kinderopvang van mijn kinderen, aangezien de opvang/ de juffen veel betekenen voor onze kinderen.

Wij hebben voor Billies gekozen omdat de kleinschaligheid ons enorm aansprak. Onze kinderen zijn allemaal gestart bij de babygroep en zij groeien op met het fijne en vaste team dat voor Billies werkt. Wij vinden het een enorme meerwaarde hebben dat onze oudste dochter nog net zo blij naar de babygroep loopt en daar met ‘haar’ juffen een gesprekje aanknoopt als we haar broertje op gaan halen. Daarnaast zit de BSO ook in de basisschool die we al voor ogen hadden voor onze kinderen. De samenwerking die Billies met de basisschool en diens docenten heeft is enerverend.

Een fantastische win-win situatie 😊.

Mijn naam is Liza Okonski en ik ben de moeder van Thijs (2019) en Morris (2022). Ik werk als docent wiskunde op een middelbare school in Tilburg waarbij de leerling centraal staat we uitgaan van de intrinsieke motivatie van een kind. Daarnaast vind ik het fijn om de sport pilates te beoefenen, te lezen en bezig te zijn in huis en dus ook met mijn gezin.

Vanaf november 2022 ben ik lid van de ouderraad. Ik zag de uitnodiging en omdat ik eerder al eens eerder de openbare vergadering had bijgewoond was ik geïnteresseerd om hieraan deel te nemen. Ik vind het namelijk belangrijk om betrokken te zijn bij de plek waar mijn kinderen een deel van de week aanwezig zijn. Destijds hebben wij gekozen voor Billies omdat het dichtbij is, maar ook dat het een kleinschalig kinderdagverblijf is. Vaste gezichten, juffen die de kinderen uit andere groepen ook kennen en onthouden maakt dat het snel vertrouwd en warm voelt.

Ik ben Margriet Aan het Rot, moeder van Jolie (2021) en Niene (2022). Ik werk als leerkracht in het speciaal basisonderwijs in Helmond. In mijn vrije tijd onderneem ik graag activiteiten met mijn gezin, familie en vrienden. Daarnaast ben ik ook regelmatig in het zwembad te vinden om met mijn dochters te zwemmen of om zelf baantjes te trekken.
 
Eind 2021 is mij gevraagd of ik het leuk zou vinden om in de ouderraad plaats te nemen. Eenmaal een vergadering bijgewoond te hebben was ik verkocht. Ik vind het leuk en interessant om mijn steentje bij te kunnen dragen binnen de organisatie waar mijn kinderen zitten. Destijds hebben wij bewust gekozen voor Billies vanwege de kleinschaligheid, persoonlijke aandacht en het prettige, vertrouwde gevoel wat wij al tijdens de rondleiding kregen.