De ouderraad stelt zich voor

WE ZIJN NOG OP ZOEK NAAR EEN NIEUW LID VOOR ONZE OUDERRAAD. EN DAN GRAAG IEMAND VAN ONZE PEUTERSPEELZAAL.  INTERESSE? LAAT T ONS WETEN!

Graag stellen de leden van de ouderraad zich aan u voor:

 

Rianne van de Vorst

Hallo,Sinds september 2015 ben ik, Rianne van de Vorst, lid van de ouderraad. Ik ben getrouwd met Joost Mehagnoul en moeder van Thijmen (2010) en Nikki (2013). Ik werk parttime op de boekhouding bij een groot bouwbedrijf hier in de omgeving. Thijmen gaat sinds hij op de basisschool de Handreiking zit 1 dag in de week naar de BSO Verona en Nikki gaat nog 4 dagdelen naar de dagopvang. Juist omdat ik kinderen bij Billies heb op verschillende groepen en locaties werd ik gevraagd om lid van de ouderraad te worden. Eerst als algemeen lid en sinds maart 2016 als penningmeester. Ik en mijn man hebben voor Billies gekozen omdat uit de eerste indruk al bleek dat Billies een erg betrokken en persoonlijke omgeving biedt aan alle kinderen. Dit past uitstekend bij de manier waarop ik zelf met onze kinderen omga. Onze kinderen en ik en mijn man zijn nog steeds erg blij dat we de keuze voor Billies gemaakt hebben. Op nog veel gezellige en betrokken jaren samen.
Groeten Rianne

Marloes Weteling-Muijselaar

Ik ben Marloes Weteling-Muijselaar, moeder van Lieke (2018) en Fleur (2020) en getrouwd met Rob. Ik ben orthopedagoog bij Marant en werk als (dyslexie)behandelaar en onderzoeker op verschillende basisscholen in de regio. In mijn vrije tijd handbal ik bij PSV Handbal en houd ik van koken, tuinieren,  uitgebreid tafelen met vrienden en uitstapjes met het gezin.
Ik ben vanaf april 2020 lid van de ouderraad, omdat ik het leuk vind om intensief betrokken te zijn bij de opvang van mijn kinderen, en zo mee te denken met de ontwikkeling van Billies. Wij hebben gekozen voor Billies als kinderopvang vanwege de kleinschaligheid van het bedrijf en daarmee de grote betrokkenheid van het personeel. Dit maakt dat wij onze kinderen daar iedere week met veel vertrouwen naartoe brengen.

Nienke Dassel

Mijn naam is Nienke Dassel. Sinds dit jaar (2020) lid van de ouderraad. Ons gezin bestaat uit partner Peter, dochter Mila (2018) en dochter Emma (2020). Naast de zorg voor ons gezin, werk ik als pedagogisch medewerker met jongeren met o.a. gedragsproblemen. Voor onze dochters zijn wij opzoek gegaan naar een kinderdagverblijf waar zij, maar ook wij ons “thuis” voelen. De keuze voor Billies was al snel gemaakt. De kleinschaligheid, gelijkwaardigheid en betrokkenheid vanuit medewerkers en ouders staan ons erg aan. Opvoeden doe je samen! Dat is voor mij ook de reden om mijn steentje bij te dragen binnen de ouderraad. Zodat ieder kind en ouder zich gezien, gehoord en ondersteund voelt en we met elkaar kunnen bouwen aan de toekomst.

Nina

Ik ben Nina, moeder van Ruben en Fabian (een tweeling, 2016) en getrouwd met Louis. Ik ben jurist en werk bij een onderdeel van het ministerie van Veiligheid en Justitie. Mijn man en ik hebben voor Billies gekozen omdat de opvang persoonlijk, kleinschalig en zeer betrokken is. Nog altijd zijn we heel blij met deze keuze en als de kinderen naar de basisschool gaan, zullen we ook gebruik gaan maken van de buitenschoolse opvang die eveneens door Billies wordt aangeboden.  In 2018 werd er gevraagd om nieuwe leden voor de ouderraad van Billies en in mei 2018 ben ik aangesloten als algemeen lid van de ouderraad. Sinds januari 2020 heb ik de rol van secretaris op me genomen.

 U kunt de ouderraad bereiken op  billies-or@hotmail.com