De ouderraad stelt zich voor

WE ZIJN NOG OP ZOEK NAAR EEN NIEUW LID VOOR ONZE OUDERRAAD. EN DAN GRAAG IEMAND VAN ONZE PEUTERSPEELZAAL.  INTERESSE?? LAAT T ONS WETEN!!

Graag stellen de leden van de ouderraad zich aan u voor:

Silvia Klunder 

Hallo, ik wil me graag voorstellen als lid van de ouderraad van Billies. Mijn naam is Silvia Klunder, ik ben getrouwd met Roelof en heb twee lieve dochters Amber (2008) en Martine (2010). Onze beide kinderen gaan sinds ze drie maanden waren naar Billies, eerst naar de babygroep, toen de dreumes/peutergroep en sinds 2012 zit de oudste op de BSO (buitenschoolse opvang). We zijn heel enthousiast over alle groepen bij Billies, omdat de opvang echt professioneel en persoonlijk is. Het is ook heel fijn dat je kind alle andere kinderen kent als hij/zij naar school gaat, zodat ze daar niet alleen beginnen.
Iedere ouder met kinderen bij Billies mag mij of een ander lid benaderen met vragen en/of opmerkingen.      
Groetjes Silvia

Rianne van de Vorst

Hallo,Sinds september 2015 ben ik, Rianne van de Vorst, lid van de ouderraad. Ik ben getrouwd met Joost Mehagnoul en moeder van Thijmen (2010) en Nikki (2013). Ik werk parttime op de boekhouding bij een groot bouwbedrijf hier in de omgeving. Thijmen gaat sinds hij op de basisschool de Handreiking zit 1 dag in de week naar de BSO Verona en Nikki gaat nog 4 dagdelen naar de dagopvang. Juist omdat ik kinderen bij Billies heb op verschillende groepen en locaties werd ik gevraagd om lid van de ouderraad te worden. Eerst als algemeen lid en sinds maart 2016 als penningmeester. Ik en mijn man hebben voor Billies gekozen omdat uit de eerste indruk al bleek dat Billies een erg betrokken en persoonlijke omgeving biedt aan alle kinderen. Dit past uitstekend bij de manier waarop ik zelf met onze kinderen omga. Onze kinderen en ik en mijn man zijn nog steeds erg blij dat we de keuze voor Billies gemaakt hebben. Op nog veel gezellige en betrokken jaren samen.
Groeten Rianne

 U kunt de ouderraad bereiken op  billies-or@hotmail.com