Wie zijn wij

Ons team

Ons team,  die uw kindje zal gaan verzorgen is in het bezit van een diploma. Wij hanteren als norm de scholingseisen die gesteld worden in de CAO-kinderopvang. Wij zijn uit maatschappelijk oogpunt voorstander van het stimuleren van deskundige scholing. Daarom bieden wij enige opleidingsplaatsen aan voor groepsleiding in opleiding.Wij zijn een door de OVDB erkend leerbedrijf.

Tevens besteden wij  aandacht aan bijscholing van onze groepsleiding door regelmatig bijscholingen aan te bieden die haar vakgebied betreffen. Uit belang van de hechtingsrelatie die uw kind met onze groepsleiding opbouwt, wordt onze groepsleiding verder gescreend op kundigheid en geselecteerd op karaktereigenschappen zoals toewijding en liefde voor kinderen, communicatieve vaardigheden, sensitiviteit, responsiviteit, geduld en aandacht. Tevens heeft onze groepsleiding (en stagiaires en vrijwilligers) een afschrift van een actuele Verklaring van Goed Gedrag overgedragen. 

 

 

Voorstellen

Directie: 

 

 

Ik ben Linda en ik ben geboren in 1975. Getrouwd met Niels en samen hebben wij 4 schatten van kinderen.
Demi (onze dochter uit 1999), Billy (onze zoon uit 2001), Diezel (onze zoon uit 2006) en Izzie (onze dochter van augustus 2008) Wij genieten ervan om dingen samen te doen met ons gezinnetje. Spelletjes spelen, naar het theater gaan of lekker uit eten of dagjes weg!! Niels en ik kijken graag naar voetbal en gaan dan ook geregeld naar PSV kijken.

In 1995 heb ik mijn diploma voor de kinderopvang gehaald en ben ik begonnen bij Kdv de Bereboot. Daar heb ik al deze jaren met zeer veel plezier gewerkt. Al zeer vlug kreeg ik een leidinggevende functie en hielp bij het oprichten van nieuwe kinderdagverblijven. Per 1 januari 2007 is de Bereboot overgenomen en was het voor mij tijd om mijn eigen kinderdagverblijf te starten. En daarom Billies!!

Ik vind het heel belangrijk dat u en uw kind(eren) zich thuisvoelen bij ons op het kinderdagverblijf. Ik weet zelf als moeder zijnde, dat het altijd moeilijk kan zijn om uw kind achter te laten bij anderen. Daarom sta ik ook zeer open voor een open relatie met de ouders en hun kind. Ik vind het belangrijk dat ouders altijd met hun vragen e.d bij ons terecht kunnen.
Ik hoop daarom ook op een bijzondere tijd met u en uw kind.

 

 

Ik ben Niels en ik ben geboren in 1974. Ik ben getrouwd met Linda en de trotse vader van Demi, Billy, Diezel en Izzie. Sinds 1 augustus 2009 is Kinderdagverblijf Billies een B.V. geworden en ben ik gestopt met mijn toemalige werk. Momenteel werk ik 3 dagen in de week bij Billies en doe ik daar vooral de klusjes, maar help ik Linda ook met de boekhouding en andere werkzaamheden waar zij niet aan toekomt. De andere dagen ben ik thuis en zorg ik voor onze kinderen. Dit doe ik met heel veel plezier. Ik geniet ervan om meer tijd door te brengen met onze kinderen. En ook de dagen die ik bij Billies werk zijn een leuke afwisseling van de week.

Tot ziens op Billies

 

 

Onze teamleidster

 

 

Ik ben Marieke en ben geboren in het jaar 1980. Ik werk met met heel veel plezier in de kinderopvang.
Naast mijn werk ga ik graag op reis, een hapje eten met vrienden of een dagje uit. Ik ben graag bezig, maar kan ook genieten van even niks doen. Inmiddels ben ik de trotse moeder van Niene (2015) en Fien (2017)
Ik ben afgestudeerd als HBO-verpleegkundige en ben gespecialiseerd in kind, kraam en jeugdzorg. Ik heb veel verschillende werk ervaringen opgedaan. Zo heb ik bijvoorbeeld in het ziekenhuis, de gehandicaptenzorg en de thuiszorg gewerkt als verpleegkundige. Daarnaast heb ik les gegeven op een mbo voor de opleiding PW3 kinderopvang.

In 2003 leerde ik Linda kennen binnen de kinderopvang. Het werken met kinderen en het regelen en organiseren binnen de kinderopvang is iets wat ik graag doe. Ik werk als teamleidster binnen Billies, waar ik samen met Linda en alle leidsters zorg voor persoonlijke en vertrouwde kinderopvang.
Kinderen; groot en klein kunnen altijd bij mij terecht. Als ze willen spelen, knuffelen of gek doen, maar natuurlijk ook als ze verdrietig zijn en getroost willen worden. Daarnaast zijn de ouders voor mij net zo belangrijk als de kinderen. Eerlijkheid en openheid horen daarbij. Ouders moeten zich net als hun kinderen thuis voelen bij Billies.

Graag tot ziens bij Billies. 

 

Onze beleidsmedewerkster

 

Mijn naam is Demi de Jong en ik ben geboren in 1999 in Eindhoven. Ik ben de dochter van Niels en Linda de Jong. Ik ben bezig met de opleiding HBO pedagogiek aan de Fontys Hogeschool Eindhoven. In 2018 heb ik stage gelopen bij de Bso en de peuterspeelzaal op het Veronapad. En nu ben ik twee dagen werkzaam, naast mijn school, op kantoor en houd me daar vooral bezig met alle beleidsstukken. 
In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn vrienden en trek er graag op uit. 
Verder is het erg leuk om het bedrijf van mijn ouders nu goed van de andere kant te ontdekken. 
Graag tot ziens bij Billies!

 

Onze pedagogische medewerksters

 

Ik ben Martine en ik ben geboren in 1988 en woon in geldrop.  Mijn hobby’s zijn reizen, winkelen, leuke dingen doen met vriendinnen, uitgaan of een avondje naar de bioscoop. Ik werk al hele tijd bij kinderdagverblijf Billies.  In 2007 ben ik bij billies komen werken en ik werk er nog steeds met veel plezier.  Het persoonlijke wat wij bij Billies erg uitstralen spreekt me nog steeds erg aan.  Wij kennen alle ouders en kinderen en vinden het belangrijk om een praatje te maken over uw kind. 
In de ochtenden werk ik op de peutergroep waar ik het erg leuk vind om kinderen spelenderwijs nieuwe dingen te leren.
In de middagen werk ik op de bso groep waar de kinderen na schooltijd lekker kunnen spelen en mee kunnen doen aan activiteiten zoals; dansen, naschoolse gym, knutselactiveiten, of uitstapjes naar de speeltuin ofzo.
Ik vind het belangrijk om goed naar de kinderen te kijken en luisteren naar hun wensen en behoeften.
Misschien tot snel op de peutergroep of de bso.

 

 

Ik ben Linda en ik ben geboren in 1984. Ik woon samen met mijn vriend en zoontje in Geldrop.
Mijn hobby’s zijn winkelen, lekker een terrasje pikken en heel af en toe bak ik nog wel eens taarten.
Tijdens mijn baan als administratief medewerkster kwam ik erachter dat een kantoorbaan niet mijn ding was en daarom ben ik in de avonduren de opleiding SPW-3 gaan volgen. In 2008 heb ik mijn diploma gehaald en ben ik als vaste kracht aangenomen bij Billies. 
Ik vind het erg leuk om de kinderen het naar hun zin te maken en dat ze vrolijk binnen komen wanneer zij door papa of mama gebracht worden en eigenlijk niet naar huis willen wanneer ze opgehaald worden. Zo spelen we met elkaar, we zingen liedjes, spelen veel buiten, knutselen we mooie werkjes en lezen boekjes voor. Verder is er natuurlijk altijd tijd voor een knuffel. 

Wat ik zeker ook belangrijk vind is dat de ouders een goed beeld hebben van hoe wij met hun kinderen omgaan en wat we allemaal op een dag gedaan hebben. Ik sta dus altijd klaar voor vragen of gewoon even een praatje. 
Het team is echt heel leuk en ik werk er dan ook met heel veel plezier!
Ik weet zeker dat uw kind een leuke dag heeft bij Billies.

 

 

Ik ben Monique Vermaas, geboren in 1993 en woon in Eindhoven. In mijn vrije tijd ga ik graag winkelen en doe ik gezellige dingen met mijn vriendinnen en mijn vriend. Daarnaast hou ik van op vakantie gaan.

Ik heb de opleiding spw3 gevolgd aan het ROC Eindhoven en heb hier in 2012 mijn diploma behaald. Na mijn opleiding ben ik meteen begonnen met werken in de kinderopvang. Ik werkte op verschillende groepen waardoor ik met alle leeftijdscategorieën (0-12 jaar) ervaring op gedaan heb. 

Het fijne aan kinderdagverblijf Billies vind ik dat het kleinschalig is waardoor je makkelijker een hechte band met de kinderen, ouders en collega’s op kan bouwen. Dit vind ik erg belangrijk.
Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich thuis voelen maar vooral een leuke en leerzame tijd hebben op het kinderdagverblijf. 

 

 

Mijn naam is Wendy. Ik ben geboren in 1991. Als hobby’s heb ik lezen en turnen. Verder ga ik graag naar het theater en concerten. Ik heb de opleiding voor onderwijsassistent gevolgd. In juli 2010 ben ik hiervoor geslaagd. Na mijn opleiding ben ik begonnen bij Billies en daarna heb ik ook nog bij andere kinderdagverblijven gewerkt. Mijn tijd bij Billies heb ik als zeer prettig ervaren en ben daarom heel blij weer terug te zijn.
Ik haal veel plezier en voldoening uit het werken met kinderen. Aandacht voor het individuele kind in een groep en contacten met ouders vind ik erg belangrijk. Wat ik ook belangrijk vind is dat een kind ook echt kind kan zijn. Ik vind het bijzonder om kinderen te zien opgroeien en te zien hoe elk kind zich weer anders ontwikkelt. Ik bied graag activiteiten aan en probeer zo snel mogelijk een band op te bouwen met alle kinderen.
Op deze manier hoop ik, dat ik er mede voor kan zorgen dat uw kind een fijne tijd heeft bij Billies.

 

 

 Mijn naam is Marieke, geboren op 23 september 1994. Ik ben in juli 2015 afgestudeerd voor de opleiding  pedagogisch medewerker. Omdat reizen een van mijn grootste hobby’s is ben na het behalen van mijn  diploma drie maanden vrijwilligerswerk gaan doen in Suriname in een kindertehuis. Nu mag ik bij Billies  het team komen versterken. Ik doe dit met heel veel plezier en zie alles als een uitdaging. Verder vind ik  het leuk om dingen met mijn vriendinnen te doen, reizen, dagjes weg en winkelen.
 Ik vind het heel belangrijk dat de kinderen zich thuis voelen bij billies, en daar wil ik graag een bijdrage  aan leveren. Ik vind het leuke om op alle groepen te staan want iedere leeftijd heeft zo zijn charmes.

  Groetjes Marieke

 

 

Mijn naam is Angèle Toonders, geboren in 1992. In mijn vrije tijd vind ik winkelen, film kijken, uiteten en leuke dingen doen met mijn vriend/ vriendinnen. Ik ben actief met vrijwilligerswerk, om de 14 dagen ben ik leiding op woensdag avond bij Jong Nederland Someren-Heide. De meiden waar ik nu leiding van ben zitten op het middelbaar beroepsonderwijs.  Elke keer gaan we iets anders doen bijvoorbeeld: bakken, gezelschapsspellen spelen, film kijken enz.
In juni 2014 ben ik afgestuurd als pedagogisch medewerker niveau 3. Nadat ik afgestudeerd was ben ik volop aan het solliciteren gegaan. Er was echter weinig aanbod in verband met bezuinigen door de overheid. Na 2 jaar bij de Hema gewerkt te hebben heb ik mijn kans gekregen om bij Billies te komen werken. Ik heb hier heel veel zin in.
Billies is een kleinschalig kinderdagverblijf dat sprak mij erg aan. Ik vind kleinschalig fijner werken zo bouw je eerder een band op met de kinderen, ouders en collega’s.
Wat ik het leukste vind aan kinderen is dat het elke dag anders is, geen een dag is hetzelfde. Gezellig samen activiteiten doen, puzzels maken, spelletjes spelen , boekjes voorlezen, knuffelen of samen een praatje maken. Het belangrijkste vind ik dat kinderen hier graag naar toe willen komen en plezier hebben.
Ieder kind is uniek en ontwikkelt zich op zijn/haar manier

Mochten jullie vragen hebben dan hoor ik het graag.

Tot ziens bij Billies !

 

 

Ik ben Sena, geboren in 1992 en ik woon in Budel. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te gaan winkelen, lekker uiteten, festivals bezoeken en op vakantie te gaan samen met mijn familie, vriendinnen en mijn vriend.
Ik ben afgestudeerd in juli 2015. In het laatste jaar van de opleiding pedagogisch medewerker niveau 4 liep ik stage bij Billies. Ik had het er erg naar mijn zin en toen ze vroegen of ik er wilde komen werken hoefde ik daar niet over na te denken. Na mijn opleiding ben ik meteen begonnen bij Billies en ik werk er nog steeds met heel veel plezier!
Billies is een kleinschalig kinderdagverblijf en dat vind ik persoonlijk erg fijn. Hierdoor heb je een hechte band met de kinderen en de ouders. Kinderen moeten zich emotioneel veilig voelen en op die manier kunnen ze spelenderwijs de wereld ontdekken. Ik vind het belangrijk dat kinderen en hun ouders zich thuis voelen bij ons en ze hun kind met een gerust hart kunnen achterlaten.
Graag tot ziens bij Billies 

 

 

Ik ben Aukje Vaartjes, geboren in 1986. Samen met mijn man en 3 kinderen woon ik in Eindhoven.
Toen ik voor het eerst kennis maakte met Billies, omdat ik een fijne plek voor mijn kinderen zocht,  was ik gelijk verkocht! Niet alleen mijn kinderen zijn in 2017 bij Billies gestart, maar ik ook.  Na de havo ben ik met de opleiding kinderopvang gestart en heb deze door omstandigheden niet meer kunnen voltooien. Toen ik bij Billies was, wist ik dat ik toch heel erg graag in de kinderopvang zou willen werken en heb ik mijn stoute schoenen aangetrokken. Bij Billies kon ik mijn stage volgen en daarnaast heb ik in een jaar mijn niveau 4 opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker afgerond.
Na mijn stage kon ik gelukkig bij Billies blijven. Zowel ik als de kinderen hebben het er erg fijn. Dat komt voornamelijk doordat het een hecht team is dat voor elkaar, de kinderen en de ouders altijd klaar staat. Naast het werk heb ik ook een grote hobby en dat is paardrijden. Ik heb 2 eigen pony’s en ben dan ook het liefst op vrije dagen in en rond de stallen of in het bos.
Graag tot ziens bij Billies

 

 

Mijn naam is Judith Mommersteeg. Ik ben in 1980 geboren in Best en heb daar jaren gewoond.
Sinds 2014 woon ik met mijn vriendin in Son en Breugel. Daar is in datzelfde jaar onze dochter Sanne geboren.
Sinds 2001 werk ik al in de kinderopvang. Ik geniet ervan om kinderen datgene te geven dat zij nodig hebben.
Ieder kind is uniek en heeft een unieke benadering nodig.
Kinderen uitdagen om te kunnen ontwikkelen en  hen helpen hun kwaliteiten te kunnen ontplooien is mijn passie.

 

 

Ik ben Myrthe Bos van Agt, geboren in 1982. Ik ben getrouwd met René en samen hebben we 3 kinderen, twee dochters Isis (2012) en Roxy (2014) en een zoon Hessel (2018). Samen wonen we in Bergeijk. Ik heb 10 jaar gewerkt in het onderwijs waar ik alle groepen heb les gegeven. Doordat ik zelf kinderen kreeg veranderde mijn interesse van het oudere kind steeds meer naar het jonge kind. Na een aantal jaren kleuterjuf te zijn geweest werd het tijd om mijn kennis te verbreden en te verdiepen naar het nog jongere, niet schoolgaande kind. Vandaar dat ik mijn switch heb gemaakt.
Ik besteed het liefst mijn vrije tijd aan mijn gezin, samen dagjes weg of reizen maken. We hebben samen al een mooie reis naar Australië en New Zealand gemaakt. Daarnaast vind ik het leuk om met vriendinnen uit eten te gaan of om naar een concert te gaan en uren met elkaar te kletsen op een terras.
Graag tot ziens bij Billies!

 

 

Ik ben Ivanka Alink en ik ben geboren op 15-05-1989. Ik woon in Eindhoven samen met mijn vriend Mike en mijn zoontje Ravey-Jay waar ik op 3-3-2019 trotse mama van ben geworden.
Ik heb in 2013 mijn diploma als sociaal pedagogisch werker gehaald en in 2018 heb ik mijn diploma gehaald als gespecialiseerd pedagogisch medewerker. Ik heb de afgelopen jaren bij verschillende kinderdagverblijven gewerkt. Toen ik zelf zwanger was heb ik een rondleiding gehad bij Billies en heb ik mijn zoontje meteen aangemeld bij Billies, omdat mij het persoonlijke en kleinschaligheid enorm aansprak. Toen kwam er een vacature voorbij van Billies en heb ik meteen gereageerd. Nu heb ik vastigheid gekregen bij Billies.
Ik hou heel erg van hardlopen en ik doe ook graag mee aan marathons, verder ben ik heel graag buiten en wandel ik ook graag. Ondanks dat ik nu mama ben geworden vind ik het nog steeds erg belangrijk om leuke dingen te doen met mijn vriend en vriendinnen zoals uit eten gaan, naar de bioscoop en winkelen. Ik ben een grote PSV fan en ga ook geregeld naar een wedstrijd. Vanaf 1 juni 2019 kom ik het team versterken waar ik heel veel zin in heb!! Jullie komen mij dan tegen op dinsdag, woensdag en donderdag op de babygroep en op woensdag neem ik Ravey-Jay ook mee!!

Tot snel op de babygroep!

 

 

Ik ben Bas Bornebroek en ik ben geboren op 16-02-1999 te Eindhoven. Ik volg de opleiding Onderwijsassistent BBL op het Summa College in Eindhoven. Ik werk op basisschool Tweelingen als onderwijsassistent en dit combineer ik met het werk bij Billies waar ik op de maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag vanaf 14:00 te vinden ben op de BSO. Ik heb erg veel zin in het werk bij Billies, omdat het werken met kinderen heel leuk vind. Verder ben ik een echte voetbalfanaat. Ik voetbal zelf bij V.V.Acht in de selectie en ook ben te vinden bij PSV waar ik teammanager ben van het Onder 10 team.

 

 

Ik ben Marit van de Donk geboren op 17 augustus 1990. Ik woon samen met mijn vriend, ons zoontje Lev en dochtertje Merel in Eindhoven. In mijn vrije tijd ben ik graag bij mijn gezin, familie en vrienden/vriendinnen. Ik werk sinds 2009 in de kinderopvang.  Elk kind is uniek en ontwikkeld zich op zijn/haar eigen manier. Ik vind het bijzonder dat ik daar een steentje aan bij kan dragen en doe dat met plezier! Ook vind ik ouder contact erg belangrijk, zodat ouders vertrouwen hebben en hun kind met een gerust hart kunnen “achterlaten”. Ik heb er erg veel zin in om bij Billies aan de slag te gaan. 

Tot kijk!

Hallo allemaal,

Mijn naam is Janneke Rob, ik kom uit Eindhoven en ik ben geboren op 16-01-2000. In mijn vrije tijd ga ik graag wat leuks doen met mijn vriendinnen. Verder ben ik heel veel met Taekwondo bezig. Gemiddeld train ik 5 dagen in de week, daarnaast geef ik samen met mijn broer 1 keer per week de jongeren les. Kinderen trekken mij erg aan dus leek het me leuk om na mijn opleiding (gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4) op een kinderopvang te gaan werken. Een goede band met de kinderen vind ik erg belangrijk. Ik hoop de kinderen te stimuleren met hun ontwikkeling door ze zoveel mogenlijk uitdaging aan te bieden. Ik werk in een leuk team, dus iedere dag is vol gezelligheid.

 


Mijn naam is Maartje Egberink en ik ben geboren in 1996. Ik kom uit een mooi klein dorpje in Twente, Bornerbroek. In november 2020 ben ik verhuisd en woon ik samen met mijn vriend Bas in het gezellige Eindhoven. Ik ben bezig met de opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch medewerker en ben dus BBLer bij Billies. Ik heb het hier enorm naar mijn zin met alle lieve kindjes en leuke collega’s. Hoewel sommige kinderen erg moeten wennen aan mijn accent zijn zij en ik altijd blij om elkaar te zien. In de weekenden ga ik vaak terug naar Twente om daar mijn ouders en vriendinnen te bezoeken, ik doe graag spelletjes met ze of ga een avondje stappen. Daarnaast kunnen ze in Twente ook heel erg goed carnaval vieren en ben ik leidster van de dansmarietjes bij de vereniging in Bornerbroek. Dansen is ook één van mijn grote hobby’s en heb ik zelfs een keer in de finale van het NK Streetdance mogen staan! Hier ben ik nog steeds erg trots op.Het leukste aan het werken met kinderen vindt ik de ontwikkeling die je in grote stappen vooruit ziet gaan en daar een bijdrage aan hebben, ook vindt ik contact met de ouders erg belangrijk en leuk om te doen.

Tot snel bij Billies!

 

Ik ben Linda Dekkers,  geboren 2 juli 1986 en woon samen met mijn vriend en onze zoon in Eindhoven.
Ik heb de opleiding SPW 4 gedaan,  daarna heb ik verschillende werkervaringen opgedaan in de ouderenzorg, gehandicaptenzorg en nu in de kinderopvang. Mijn grootste hobby is mijn hond (samojeed) en onze zoon.  Verder pik ik graag een terrasje en heb ik 20 jaar paard gereden. Ik vind het belangrijk dat een kind zich welkom en veilig voelt op de groep. En er, net zoals ik,  met veel plezier naar toe gaat.

Groetjes
Linda

 

Ik ben Eva Klijmij, geboren op 18 juni 2003. Ik volg de BBL opleiding Pedagogisch medewerker niveau 3. Het afgelopen schooljaar heb ik als stagiaire bij Billies gewerkt op de Dreumes groep. Bij Billies heb ik het erg naar mijn zin. Leuke kinderen en collega’s. Ik vind het erg leuk om met kinderen te werken. Vanaf de basisschool was ik al bezig met kinderen. Zo vond ik het erg leuk om met de kleuters buiten te spelen, terwijl ik zelf in groep 8 zat. Verder heb ik een zus en een zusje, lekker veel meiden thuis dus. Mijn hobby is korfbal, ik doe dit ook al sinds dat ik 4 jaar ben. Ik train zelf ook nog de kleintjes van mijn club. Ik vind het erg belangrijk dat kinderen zich fijn voelen bij de kinderopvang. Zo kunnen ze zich goed ontwikkelen. De ouders moeten zich natuurlijk ook heel fijn voelen als ze hun kind brengen.

Tot snel bij Billies!

 

Onze adminstratieve kracht

Ik ben Linda van Egmond en ik ben geboren in 1984. Getrouwd met Stefan en samen hebben wij 3 kinderen. Lyam ( 2012), Dean ( 2014) en Bo ( 2017). Sinds december 2019 ben ik werkzaam bij Billies in de functie van administratief medewerker. Ik heb een administratieve/ secretariële achtergrond. Ik vind het leuk om ondersteuning te bieden op dit vlak omdat geen 1 dag hetzelfde is. Mijn werkdagen zijn maandag t/m donderdagochtend. De meeste ouders heb ik al gezien en of gesproken, maar als je vragen hebt of persoonlijk wil kennismaken loop dan gerust binnen! Tot snel bij Billies!

Onze klusjesman

 

Ik ben Billy de Jong en ik ben geboren in 2001 te Eindhoven. Ik ben de zoon van Linda en Niels de Jong. Ik doe de opleiding Summa sport maar buiten de opleiding wil ik ook graag ergens mijn centjes verdienen. Dit doe ik nu op dinsdag bij Billies. Ik loop dan met papa mee en doe allerlei klusjes bij Billies. Dit is erg leuk om te doen en ik zie nu ook hoe het bedrijf van mijn ouders van de andere kant draait. 
Verder voetbal ik graag en kijk ik ook graag naar voetbal. Ik voetbal zelf bij Nuenen in de selectie elftallen en ik ben ook coach/trainer van een jonger elftal. Tot ziens bij Billies

 

Huishoudelijke medewerkster

 

Hallo allemaal, 
Mijn naam is Daisy. Ik ben geboren in 1986, en heb een zoon Keano uit 2010. Mijn hobby’s zijn paardrijden, winkelen en sieraden maken. Bij Billies kun je mij op verschillende dagen tegen komen als huishoudelijk medewerkster. Samen met de leidsters zorg ik ervoor dat de kinderen bij Billies in een schone omgeving kunnen spelen! 
Ik werk al sinds 2013 met veel plezier bij Billies. 

Groetjes Daisy