Hoe het allemaal begon……

In 1995 haalde ik mijn diploma om te mogen werken in de kinderopvang. En al meteen had ik een leuke baan bij een klein schalige kinderopvang in Son en Breugel. Daar heb ik ruim 12 jaar met veel liefde en plezier gewerkt. In 2007 kreeg ik te horen dat deze kinderopvang over genomen zou worden. En dat was voor mij de stap om mijn droom te verwezelijken. Mijn eigen kinderopvang starten. En zo gebeurde het. Op 1 maart 2007 opende ik Billies. Bij het buurthuis hier in de wijk hadden we een mooie ruimte ingericht en ben ik gestart met 1 kindje op de groep. Al snel kreeg ik verschillende aanmeldingen en binnen een maand nam ik mijn eerste collega aan. En zo groeide Billies langzaam uit naar de kinderopvang die we nu zijn. 
Buiten dat ik ervoor zorg dat alles lekker loopt op Billies is Niels, mijn man, degene die er voor zorgt dat alle randzaken ook goed verlopen. En ook onze kinderen helpen geregeld mee. Onze twee zonen komen geregeld mee klussen samen met papa. Onze oudste dochter heeft hier een tijd gewerkt toen ze nog studeerde en onze jongste dochter loopt stage op de groepen. Kortom een prachtig familiebedrijf. 
Vol trots kijk ik terug op alle mooie jaren en gaan we voor nog vele mooie jaren samen met ons geweldige team. 

Veel liefs Linda de Jong

 

Ons geweldige team

Ons geweldige team,  dat uw kindje zal gaan verzorgen is in het bezit van een diploma. Wij hanteren als norm de scholingseisen die gesteld worden in de CAO-kinderopvang. Wij zijn uit maatschappelijk oogpunt voorstander van het stimuleren van deskundige scholing. Daarom bieden wij enige opleidingsplaatsen aan voor groepsleiding in opleiding.Wij zijn een door de OVDB erkend leerbedrijf.

Tevens besteden wij  aandacht aan bijscholing van onze groepsleiding door regelmatig bijscholingen aan te bieden die haar vakgebied betreffen. Uit belang van de hechtingsrelatie die uw kind met onze groepsleiding opbouwt, wordt onze groepsleiding verder gescreend op kundigheid en geselecteerd op karaktereigenschappen zoals toewijding en liefde voor kinderen, communicatieve vaardigheden, sensitiviteit, responsiviteit, geduld en aandacht. Tevens heeft onze groepsleiding (en stagiaires en vrijwilligers) een afschrift van een actuele Verklaring van Goed Gedrag overgedragen.