Wie zijn wij

De Groepsleiding 

De groepsleiding die uw kindje zal gaan verzorgen is in het bezit van een diploma. Wij hanteren als norm de scholingseisen die gesteld worden in de CAO-kinderopvang. Wij zijn uit maatschappelijk oogpunt voorstander van het stimuleren van deskundige scholing. Daarom bieden wij enige opleidingsplaatsen aan voor groepsleiding in opleiding.Wij zijn een door de OVDB erkend leerbedrijf.

Tevens besteden wij  aandacht aan bijscholing van onze groepsleiding door regelmatig bijscholingen aan te bieden die haar vakgebied betreffen. Uit belang van de hechtingsrelatie die uw kind met onze groepsleiding opbouwt, wordt onze groepsleiding verder gescreend op kundigheid en geselecteerd op karaktereigenschappen zoals toewijding en liefde voor kinderen, communicatieve vaardigheden, sensitiviteit, responsiviteit, geduld en aandacht. Tevens heeft onze groepsleiding (en stagiaires en vrijwilligers) een afschrift van een actuele Verklaring van Goed Gedrag overgedragen. 

Voorstellen

Directie: 

Ik ben Linda en ik ben geboren in 1975. Getrouwd met Niels en samen hebben wij 4 schatten van kinderen.
Demi (onze dochter uit 1999), Billy (onze zoon uit 2001), Diezel (onze zoon uit 2006) en Izzie (onze dochter van augustus 2008) Wij genieten ervan om dingen samen te doen met ons gezinnetje. Spelletjes spelen, naar het theater gaan of lekker uit eten of dagjes weg!! Niels en ik kijken graag naar voetbal en gaan dan ook geregeld naar PSV kijken.

In 1995 heb ik mijn diploma voor de kinderopvang gehaald en ben ik begonnen bij Kdv de Bereboot. Daar heb ik al deze jaren met zeer veel plezier gewerkt. Al zeer vlug kreeg ik een leidinggevende functie en hielp bij het oprichten van nieuwe kinderdagverblijven. Per 1 januari 2007 is de Bereboot overgenomen en was het voor mij tijd om mijn eigen kinderdagverblijf te starten. En daarom Billies!!

Ik vind het heel belangrijk dat u en uw kind(eren) zich thuisvoelen bij ons op het kinderdagverblijf. Ik weet zelf als moeder zijnde dat het altijd moeilijk kan zijn om uw kind achter te laten bij anderen. Daarom sta ik ook zeer open voor een open relatie met de ouders en hun kind. Ik vind het belangrijk dat ouders altijd met hun vragen e.d bij ons terecht kunnen.
Ik hoop daarom ook op een bijzondere tijd met u en uw kind.

Ik ben Niels en ik ben geboren in 1974. Ik ben getrouwd met Linda en de trotse vader van Demi, Billy, Diezel en Izzie. Sinds 1 augustus 2009 is Kinderdagverblijf Billies een B.V. geworden en ben ik gestopt met mijn toemalige werk. Momenteel werk ik 3 dagen in de week bij Billies en doe ik daar vooral de klusjes, maar help ik Linda ook met de boekhouding en andere werkzaamheden waar zij niet aan toekomt. De andere dagen ben ik thuis en zorg ik voor onze kinderen. Dit doe ik met heel veel plezier. Ik geniet ervan om meer tijd door te brengen met onze kinderen. En ook de dagen die ik bij Billies werk zijn een leuke afwisseling van de week.

Tot ziens op Billies

Onze teamleidster

Ik ben Marieke en ben geboren in het jaar 1980. Ik werk met met heel veel plezier in de kinderopvang.
Naast mijn werk ga ik graag op reis, een hapje eten met vrienden of een dagje uit. Ik ben graag bezig, maar kan ook genieten van even niks doen. Inmiddels ben ik de trotse moeder van Niene (2015) en Fien (2017)
Ik ben afgestudeerd als HBO-verpleegkundige en ben gespecialiseerd in kind, kraam en jeugdzorg. Ik heb veel verschillende werk ervaringen opgedaan. Zo heb ik bijvoorbeeld in het ziekenhuis, de gehandicaptenzorg en de thuiszorg gewerkt als verpleegkundige. Daarnaast heb ik les gegeven op een mbo voor de opleiding PW3 kinderopvang.

In 2003 leerde ik Linda kennen binnen de kinderopvang. Het werken met kinderen en het regelen en organiseren binnen de kinderopvang is iets wat ik graag doe. Ik werk als teamleidster binnen Billies, waar ik samen met Linda en alle leidsters zorg voor persoonlijke en vertrouwde kinderopvang.
Kinderen; groot en klein kunnen altijd bij mij terecht. Als ze willen spelen, knuffelen of gek doen, maar natuurlijk ook als ze verdrietig zijn en getroost willen worden. Daarnaast zijn de ouders voor mij net zo belangrijk als de kinderen. Eerlijkheid en openheid horen daarbij. Ouders moeten zich net als hun kinderen thuis voelen bij Billies.

Graag tot ziens bij Billies. 

Onze beleidsmedewerkster

Mijn naam is Demi de Jong en ik ben geboren in 1999 in Eindhoven. Ik ben de dochter van Niels en Linda de Jong. Ik ben bezig met de opleiding HBO pedagogiek aan de Fontys Hogeschool Eindhoven. In 2018 heb ik stage gelopen bij de Bso en de peuterspeelzaal op het Veronapad. En nu ben ik twee dagen werkzaam, naast mijn school, op kantoor en houd me daar vooral bezig met alle beleidsstukken. 
In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn vrienden en trek er graag op uit. 
Verder is het erg leuk om het bedrijf van mijn ouders nu goed van de andere kant te ontdekken. 
Graag tot ziens bij Billies 

Onze pedagogische medewerksters

Ik ben Martine en ik ben geboren in 1988 en woon in geldrop.  Mijn hobby’s zijn reizen, winkelen, leuke dingen doen met vriendinnen, uitgaan of een avondje naar de bioscoop. Ik werk al hele tijd bij kinderdagverblijf billies.  In 2007 ben ik bij billies komen werken en ik werk er nog steeds met veel plezier.  Het persoonlijke wat wij bij billies erg uitstralen spreekt me nog steeds erg aan.  Wij kennen alle ouders en kinderen en vinden het belangrijk om een praatje te maken over uw kind. 
In de ochtenden werk ik op de peutergroep waar ik het erg leuk vind om kinderen spelenderwijs nieuwe dingen te leren.
In de middagen werk ik op de bso groep waar de kinderen na schooltijd lekker kunnen spelen en mee kunnen doen aan activiteiten zoals; dansen, naschoolse gym, knustelactiveiten, of uitstapjes naar de speeltuin ofzo.
Ik vind het belangrijk om goed naar de kinderen te kijken en luisteren naar hun wensen en behoeften.
Misschien tot snel op de peutergroep of de bso.

Ik ben Linda en ik ben geboren in 1984. Ik woon samen met mijn vriend en zoontje in Geldrop.
Mijn hobby’s zijn winkelen, lekker een terrasje pikken en heel af en toe bak ik nog wel eens taarten.
Tijdens mijn baan als administratief medewerkster kwam ik erachter dat een kantoorbaan niet mijn ding was en daarom ben ik in de avonduren de opleiding SPW-3 gaan volgen. In 2008 heb ik mijn diploma gehaald en ben ik als vaste kracht aangenomen bij Billies. 
Ik vind het erg leuk om de kinderen het naar hun zin te maken en dat ze vrolijk binnen komen wanneer zij door papa of mama gebracht worden en eigenlijk niet naar huis willen wanneer ze opgehaald worden. Zo spelen we met elkaar, we zingen liedjes, spelen veel buiten, knutselen we mooie werkjes en lezen boekjes voor. Verder is er natuurlijk altijd tijd voor een knuffel. 

Wat ik zeker ook belangrijk vind is dat de ouders een goed beeld hebben van hoe wij met hun kinderen omgaan en wat we allemaal op een dag gedaan hebben. Ik sta dus altijd klaar voor vragen of gewoon even een praatje. 
Het team is echt heel leuk en ik werk er dan ook met heel veel plezier!
Ik weet zeker dat uw kind een leuke dag heeft bij Billies.

Ik ben Monique Vermaas, geboren in 1993 en woon in Eindhoven. In mijn vrije tijd ga ik graag winkelen en doe ik gezellige dingen met mijn  vriendinnen en mijn vriend. Daarnaast hou ik van op vakantie gaan.

Ik heb de opleiding spw3 gevolgd aan het ROC Eindhoven en heb hier in 2012 mijn diploma behaald. Na mijn opleiding ben ik meteen begonnen met werken in de kinderopvang. Ik werkte op verschillende groepen waardoor ik met alle leeftijdscategorieën (0-12 jaar) ervaring op gedaan heb. 

Het fijne aan kinderdagverblijf Billies vind ik dat het kleinschalig is waardoor je makkelijker een hechte band met de kinderen, ouders en collega’s op kan bouwen. Dit vind ik erg belangrijk.
Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich thuis voelen maar vooral een leuke en leerzame tijd hebben op het kinderdagverblijf. 

Mijn naam is Wendy. Ik ben geboren in 1991. Als hobby’s heb ik lezen en turnen. Verder ga ik graag naar het theater en concerten. Ik heb de opleiding voor onderwijsassistent gevolgd. In juli 2010 ben ik hiervoor geslaagd. Na mijn opleiding ben ik begonnen bij Billies en daarna heb ik ook nog bij andere kinderdagverblijven gewerkt. Mijn tijd bij Billies heb ik als zeer prettig ervaren en ben daarom heel blij weer terug te zijn.
Ik haal veel plezier en voldoening uit het werken met kinderen. Aandacht voor het individuele kind in een groep en contacten met ouders vind ik erg belangrijk. Wat ik ook belangrijk vind is dat een kind ook echt kind kan zijn. Ik vind het bijzonder om kinderen te zien opgroeien en te zien hoe elk kind zich weer anders ontwikkelt. Ik bied graag activiteiten aan en probeer zo snel mogelijk een band op te bouwen met alle kinderen.
Op deze manier hoop ik, dat ik er mede voor kan zorgen dat uw kind een fijne tijd heeft bij Billies.

 Mijn naam is Marieke, geboren op 23 september 1994. Ik ben in juli 2015 afgestudeerd voor de opleiding  pedagogisch medewerker. Omdat reizen een van mijn grootste hobby’s is ben na het behalen van mijn  diploma drie maanden vrijwilligerswerk gaan doen in Suriname in een kindertehuis. Nu mag ik bij billies  het team komen versterken. Ik doe dit met heel veel plezier en zie alles als een uitdaging. Verder vind ik  het leuk om dingen met mijn vriendinnen te doen, reizen, dagjes weg en winkelen.

 Ik vind het heel belangrijk dat de kinderen zich thuis voelen bij billies, en daar wil ik graag een bijdrage      aan leveren. Ik vind het leuke om op alle groepen te staan want iedere leeftijd heeft zo zijn charmes.

  Groetjes Marieke

Mijn naam is Angèle Toonders, geboren in 1992. In mijn vrije tijd vind ik winkelen, film kijken, uiteten, en leuke dingen doen met mijn vriend/ vriendinnen. Ik ben actief met vrijwilligerswerk, om de 14 dagen ben ik leiding op woensdag avond bij Jong Nederland Someren-Heide. De meiden waar ik nu leiding van ben zitten op het middelbaar beroepsonderwijs.  Elke keer gaan we iets anders doen bijvoorbeeld: bakken, gezelschapsspellen spelen, film kijken enz.
In juni 2014 ben ik afgestuurd als pedagogisch medewerker niveau 3. Nadat ik afgestudeerd was ben ik volop aan het solliciteren gegaan. Er was echter weinig aanbod in verband met bezuinigen door de overheid. Na 2 jaar bij de Hema gewerkt te hebben. Heb ik mijn kans gekregen om bij Billies te komen werken. Ik heb hier heel veel zin in.
Billies is een kleinschalig kinderdagverblijf dat sprak mij erg aan. Ik vind kleinschalig fijner werken zo bouw je eerder een band op met de kinderen, ouders en collega’s.
Wat ik het leukste vind aan kinderen is dat het elke dag anders is, geen een dag is hetzelfde. Gezellig samen activiteiten doen, puzzels maken, spelletjes spelen , boekjes voorlezen, knuffelen of samen een praatje maken. Het belangrijkste vind ik dat kinderen hier graag naar toe willen komen en plezier hebben.
Ieder kind is uniek en ontwikkelt zich op zijn/haar manier

Mochten jullie vragen hebben dan hoor ik het graag.

Tot ziens bij Billies !

Ik ben Sena, geboren in 1992 en ik woon in Budel. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te gaan winkelen, lekker uiteten, festivals bezoeken en op vakantie te gaan samen met mijn familie, vriendinnen en mijn vriend.
Ik ben afgestudeerd in juli 2015. In het laatste jaar van de opleiding pedagogisch medewerker niveau 4 liep ik stage bij Billies. Ik had het er erg naar mijn zin en toen ze vroegen of ik er wilde komen werken hoefde ik daar niet over na te denken. Na mijn opleiding ben ik meteen begonnen bij Billies en ik werk er nog steeds met heel veel plezier!
Billies is een kleinschalig kinderdagverblijf en dat vind ik persoonlijk erg fijn. Hierdoor heb je een hechte band met de kinderen en de ouders. Kinderen moeten zich emotioneel veilig voelen en op die manier kunnen ze spelenderwijs de wereld ontdekken. Ik vind het belangrijk dat kinderen en hun ouders zich thuis voelen bij ons en ze hun kind met een gerust hart kunnen achterlaten.
Graag tot ziens bij Billies 

Hallo Allemaal,
Ik ben Linda Lemmen en ben geboren op 10 maart 1992.Ik woon samen met mijn vriend en zijn 2 kinderen (2002 en 2004)
Van jongs af aan wist ik al dat ik later graag wilde gaan werken met kinderen. Vanaf ongeveer mijn 10e mocht ik altijd oppassen op mijn neefje en nichtje, en dit was altijd erg gezellig. Doordat hun langs een kinderdagverblijf woonde had ik vaak contact met de eigenaressen en was ik daar ook regelmatig te vinden.
Verder ben ik ook ruim 4 jaar leidster geweest bij jong nederland Someren.
Ik heb mijn opleiding gevolgd aan het ROC ter Aa in helmond, waar ik in 2011  mijn diploma heb behaald als pedagogisch medewerkster, met als afstudeer stage Kinderdagverblijf Maraboe in mierlo.
Hierna kreeg ik direct een contract aangeboden bij Kinderdagverblijf De ‘Speeldoos’in Someren waar ik ruim 1 jaar werkzaam ben geweest. Ivm de bezuinigingen ben ik hier helaas moeten stoppen.
Daarna ben ik samen met mijn vriend een Grand-Cafe gaan openen in Heeze, die we ruim 4,5 jaar uitgebaat hebben. Ook hier hebben we altijd de focus op de kinderen gelegd gehad en deden voor hun ook diverse activiteiten zodat het lekker laagdrempelig was voor de ouders en ook de kinderen zich ontzettend vermaakte met o.a de Sinterklaas periode, zelf ijsjes maken, en natuurlijk in onze uitgebreide speelhoek.
Nu mag ik mezelf gelukkig Leidster noemen van Kinderdagverbijf Billies waar ik met heel erg veel plezier en liefde werk. Ik vind het belangrijk om een goede band met de kinderen, ouders en mijn collega’s te onderhouden. En ben dan ook altijd bereid om een luisterend oor te zijn voor iedereen., maar natuurlijk ook voor Spelletjes, knutselen, dansen, zingen en lekker gek doen.

Lieve groetjes, en ik hoop jullie graag te zien bij Billies. 

Even voorstellen…
Ik ben Bianca en geboren in 1990. Samen met mijn man en 2 kinderen Jip (2015) en Julian (2018) wonen we in Heeze. Ik ben sinds 2011 werkzaam in de kinderopvang en heb met baby’s t/m BSO kinderen ervaring. Dit vind ik erg leuk om te doen. Het is geweldig om een steentje te kunnen bijdragen in de ontwikkeling van een kind. Een knuffel uitdelen, grapjes maken, mij inleven, dat en nog veel meer dingen vind ik leuk aan het vak. Als een kind geniet dan geniet ik ook! Ieder kind is uniek en dat maakt het werk uitdagend en divers. Ook de terugkoppeling en contact met ouders vind ik hierbij erg belangrijk.
Ik hou van winkelen, gezellig met familie en/of vrienden op pad en gezelschapsspellen spelen. Tevens zwem en squash ik graag.

Hopelijk tot snel.

Ik ben Aukje Vaartjes, geboren in 1986. Samen met mijn man en 3 kinderen woon ik in Eindhoven.
Toen ik voor het eerst kennis maakte met Billies, omdat ik een fijne plek voor mijn kinderen zocht,  was ik gelijk verkocht! Niet alleen mijn kinderen zijn in 2017 bij Billies gestart, maar ik ook.  Na de havo ben ik met de opleiding kinderopvang gestart en heb deze door omstandigheden niet meer kunnen voltooien. Toen ik bij Billies was, wist ik dat ik toch heel erg graag in de kinderopvang zou willen werken en heb ik mijn stoute schoenen aangetrokken. Bij Billies kon ik mijn stage volgen en daarnaast heb ik in een jaar mijn niveau 4 opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker afgerond.
Na mijn stage kon ik gelukkig bij Billies blijven. Zowel ik als de kinderen hebben het er erg fijn. Dat komt voornamelijk doordat het een hecht team is dat voor elkaar, de kinderen en de ouders altijd klaar staat. Naast het werk heb ik ook een grote hobby en dat is paardrijden. Ik heb 2 eigen pony’s en ben dan ook het liefst op vrije dagen in en rond de stallen of in het bos.
Graag tot ziens bij Billies

Mijn naam is Ilse Hoekstra,  geboren op 27 november 1997 te Sneek. Zelf ben ik in augustus 2017 naar Eindhoven verhuisd, omdat mijn vriend in het zuiden woont. In mijn vrije tijd lees ik graag boeken, spreek ik wat met mijn vriend/vrienden af en ik speel volleybal.
In 2017 heb ik mijn diploma behaald als onderwijsassistent en momenteel volg ik nog de opleiding als gespecialiseerd pedagogisch medewerker. Je zult mij als stagiaire kunnen vinden op de dreumes groep en verder zal ik ingezet worden waar nodig is. 
Wat ik erg fijn vind bij Billies, is de kleinschaligheid waardoor je echt een band kan opbouwen met de kinderen en de ouders. Dit spreekt mijn erg aan. 
Als u nog vragen hebt aan mij stel, ze gerust. Groetjes Ilse

Mijn naam is Judith Mommersteeg. Ik ben in 1980 geboren in Best en heb daar jaren gewoond.
Sinds 2014 woon ik met mijn vriendin in Son en Breugel. Daar is in datzelfde jaar onze dochter Sanne geboren.
Sinds 2001 werk ik al in de kinderopvang. Ik geniet ervan om kinderen datgene te geven dat zij nodig hebben.
Ieder kind is uniek en heeft een unieke benadering nodig.
Kinderen uitdagen om te kunnen ontwikkelen en  hen helpen hun kwaliteiten te kunnen ontplooien is mijn passie.

Ik ben Myrthe Bos van Agt, geboren in 1982. Ik ben getrouwd met René en samen hebben we 3 kinderen, twee dochters Isis (2012) en Roxy (2014) en een zoon Hessel (2018). Samen wonen we in Bergeijk. Ik heb 10 jaar gewerkt in het onderwijs waar ik alle groepen heb les gegeven. Doordat ik zelf kinderen kreeg veranderde mijn interesse van het oudere kind steeds meer naar het jonge kind. Na een aantal jaren kleuterjuf te zijn geweest werd het tijd om mijn kennis te verbreden en te verdiepen naar het nog jongere, niet schoolgaande kind. Vandaar dat ik vorig jaar mijn switch heb gemaakt.
Ik besteed het liefst mijn vrije tijd aan mijn gezin, samen dagjes weg of reizen maken. We hebben samen al een mooie reis naar Australie en New Zealand gemaakt. Daarnaast vind ik het leuk om met vriendinnen uit eten te gaan of om naar een concert te gaan en uren met elkaar te kletsen op een terras.
Graag tot ziens bij Billies!

Hallo allemaal,
Mijn naam is Emma en ben geboren op 3 juli 1995. Ik ben ontzettend gek op kinderen en dieren. Ik woon samen met mijn vriend en hondje Teddy in Valkenswaard. In mijn vrije tijd ben ik graag met mijn vriendinnen, lekker uit eten of met al onze hondjes lekker naar de bossen om te wandelen. Ik ben gek op films en muziek.
Ik heb super veel zin om bij Billies te beginnen en iedereen te leren kennen. Ik doe graag leuke dingen met kinderen en vind het belangrijk dat elk kind de juiste aandacht krijgt die het verdiend. Het kleinschalige bij Billies vind ik erg fijn omdat je dan iedereen goed leert kennen en zo de juiste band op bouwt. 

Vriendelijke groetjes en snel tot ziens!
Emma Kat    

Ik ben Ivanka Alink en ik ben geboren op 15-05-1989. Ik woon in Eindhoven samen met mijn vriend Mike en mijn zoontje Ravey-Jay waar ik op 3-3-2019 trotse mama van ben geworden.
Ik heb in 2013 mijn diploma als sociaal pedagogisch werker gehaald en in 2018 heb ik mijn diploma gehaald als gespecialiseerd pedagogisch medewerker. Ik heb de afgelopen jaren bij verschillende kinderdagverblijven gewerkt. Toen ik zelf zwanger was heb ik een rondleiding gehad bij Billies en heb ik mijn zoontje meteen aangemeld bij Billies, omdat mij het persoonlijke en kleinschaligheid enorm aansprak, toen kwam er een vacature voorbij van Billies en heb ik meteen gereageerd. Nu heb ik eindelijk vastigheid gekregen bij Billies.
Ik hou heel erg van hardlopen en ik doe ook graag mee aan marathons, verder ben ik heel graag buiten en wandel ik ook graag. Ondanks dat ik nu mama ben geworden vind ik het nog steeds erg belangrijk om leuke dingen te doen met mijn vriend en vriendinnen zoals uit eten gaan, naar de bioscoop en winkelen. Ik ben een grote PSV fan en ga ook geregeld naar een wedstrijd. Vanaf 1 juni 2019 kom ik het team versterken waar ik heel veel zin in heb!! Jullie komen mij dan tegen op dinsdag, woensdag en donderdag op de babygroep en op woensdag neem ik Ravey-Jay ook mee!!

Tot snel op de babygroep!

Ik ben Bas Bornebroek en ik ben geboren op 16-02-1999 te Eindhoven. Ik volg de opleiding Onderwijsassistent BBL op het Summa College in Eindhoven. Ik werk op basisschool de tweelingen als onderwijsassistent en dit combineer ik met het werk bij Billies waar ik op de maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag vanaf 14:00 te vinden ben op de BSO. Ik heb erg veel zin in het werk bij Billies, omdat het werken met kinderen heel leuk vind. Verder ben ik een echte voetbalfanaat. Ik voetbal zelf bij V.V.Acht in de selectie en ook ben te vinden bij PSV waar ik teammanager ben van het Onder 10 team.

Onze adminstratieve kracht

Ik ben Saskia en geboren in 1968. Mijn man Henk en ik hebben in 2011 een “speciaal” en prachtig cadeau gekregen; onze dochter Sophia. Ons gezin bestaat ook nog uit Henk’s zoon Bas (uit 1989 en niet meer thuiswonend) en onze hond Bowie. Na 14 jaar in onze zaak te hebben gewerkt was ik op zoek naar de combinatie van werk wat ik kan en werken in de omgeving van kinderen (iets waarvan ik had gedroomd). Deze kans kreeg ik bij Billies, waarbij ik vanaf het eerste gesprek al het gevoel had, dat je in een warm nest terecht zou komen. Ik ben werkzaam als administratief medewerkster (pt) waarbij ik Linda en Marieke zo goed mogelijk probeer te ondersteunen zodat zij kunnen doen waar ze goed in zijn! Het is heerlijk werken met humor, gevoel en echte mensen! Mijn leven is mijn gezin, familie en vrienden. Wij genieten van lekker koken (vooral Indisch) en genieten van vele etentjes in ons gezellig en warm huis!

Onze klusjesman

Ik ben Billy de Jong en ik ben geboren in 2001 te Eindhoven. Ik ben de zoon van Linda en Niels de Jong. Ik doe de opleiding Summa sport maar buiten de opleiding wil ik ook graag ergens mijn centjes verdienen. Dit doe ik nu op dinsdag bij Billies. Ik loop dan met papa mee en doe allerlei klusjes bij Billies. Dit is erg leuk om te doen en ik zie nu ook hoe het bedrijf van mijn ouders van de andere kant draait. 
Verder voetbal ik graag en kijk ik ook graag naar voetbal. Ik voetbal zelf bij Nuenen in de selectie elftallen en ik ben ook coach/trainer van een jonger elftal. Tot ziens bij Billies

Huishoudelijke medewerkster

Hallo allemaal, 
Mijn naam is Daisy. Ik ben geboren in 1986, getrouwd met Dennis en samen hebben we een zoon Keano (April 2009). Mijn hobby’s zijn paardrijden, winkelen en sieraden maken. Bij Billies kun je mij tegen komen op maandag en donderdag als huishoudelijk medewerkster. Samen met de leidsters zorg ik ervoor dat de kinderen bij Billies in een schone omgeving kunnen spelen! Ik werk al sinds 2013 met veel plezier bij Billies. 

Groetjes Daisy