Wie zijn wij

Ons team

Ons team,  dat uw kindje zal gaan verzorgen is in het bezit van een diploma. Wij hanteren als norm de scholingseisen die gesteld worden in de CAO-kinderopvang. Wij zijn uit maatschappelijk oogpunt voorstander van het stimuleren van deskundige scholing. Daarom bieden wij enige opleidingsplaatsen aan voor groepsleiding in opleiding.Wij zijn een door de OVDB erkend leerbedrijf.

Tevens besteden wij  aandacht aan bijscholing van onze groepsleiding door regelmatig bijscholingen aan te bieden die haar vakgebied betreffen. Uit belang van de hechtingsrelatie die uw kind met onze groepsleiding opbouwt, wordt onze groepsleiding verder gescreend op kundigheid en geselecteerd op karaktereigenschappen zoals toewijding en liefde voor kinderen, communicatieve vaardigheden, sensitiviteit, responsiviteit, geduld en aandacht. Tevens heeft onze groepsleiding (en stagiaires en vrijwilligers) een afschrift van een actuele Verklaring van Goed Gedrag overgedragen. 

 

 

Voorstellen

Directie: 

 

 

Ik ben Linda en ik ben geboren in 1975. Getrouwd met Niels en samen hebben wij 4 schatten van kinderen.
Demi (onze dochter uit 1999), Billy (onze zoon uit 2001), Diezel (onze zoon uit 2006) en Izzie (onze dochter van augustus 2008) Wij genieten ervan om dingen samen te doen met ons gezinnetje. Spelletjes spelen, naar het theater gaan of lekker uit eten of dagjes weg!! Niels en ik kijken graag naar voetbal en gaan dan ook geregeld naar PSV kijken.

In 1995 heb ik mijn diploma voor de kinderopvang gehaald en ben ik begonnen bij Kdv de Bereboot. Daar heb ik al deze jaren met zeer veel plezier gewerkt. Al zeer vlug kreeg ik een leidinggevende functie en hielp bij het oprichten van nieuwe kinderdagverblijven. Per 1 januari 2007 is de Bereboot overgenomen en was het voor mij tijd om mijn eigen kinderdagverblijf te starten. En daarom Billies!!

Ik vind het heel belangrijk dat u en uw kind(eren) zich thuisvoelen bij ons op het kinderdagverblijf. Ik weet zelf als moeder zijnde, dat het altijd moeilijk kan zijn om uw kind achter te laten bij anderen. Daarom sta ik ook zeer open voor een open relatie met de ouders en hun kind. Ik vind het belangrijk dat ouders altijd met hun vragen e.d bij ons terecht kunnen.
Ik hoop daarom ook op een bijzondere tijd met u en uw kind.

 

 

Ik ben Niels en ik ben geboren in 1974. Ik ben getrouwd met Linda en de trotse vader van Demi, Billy, Diezel en Izzie. Sinds 1 augustus 2009 is Kinderdagverblijf Billies een B.V. geworden en ben ik gestopt met mijn toenmalige werk. Momenteel werk ik 3 dagen in de week bij Billies en doe ik daar vooral de klusjes, maar help ik Linda ook met de boekhouding en andere werkzaamheden waar zij niet aan toekomt. De andere dagen ben ik thuis en zorg ik voor onze kinderen. Dit doe ik met heel veel plezier. Ik geniet ervan om meer tijd door te brengen met onze kinderen. En ook de dagen die ik bij Billies werk zijn een leuke afwisseling van de week.

Tot ziens op Billies

 

 

Teamleidster

 

Ik ben Marieke en ben geboren in het jaar 1980. Ik werk met met heel veel plezier in de kinderopvang.
Naast mijn werk ga ik graag op reis, een hapje eten met vrienden of een dagje uit met mijn kinderen. Ik ben graag bezig, maar kan ook genieten van even niks doen. Ik ben trotse moeder van Niene (2015) en Fien (2017)
Ik ben afgestudeerd als HBO-verpleegkundige en ben gespecialiseerd in kind, kraam en jeugdzorg. Ik heb veel verschillende werk ervaringen opgedaan. Zo heb ik bijvoorbeeld in het ziekenhuis, de gehandicaptenzorg en de thuiszorg gewerkt als verpleegkundige. Daarnaast heb ik les gegeven op een mbo voor de opleiding PW3/4 kinderopvang. 

Inmiddels heb ik vanaf 2003 ervaring in de kinderopvang. In 2003 leerde ik Linda de Jong ook kennen binnen de kinderopvang. Het werken met kinderen en het regelen en organiseren binnen de kinderopvang is iets wat ik graag doe. Ik werk als teamleidster en pedagogisch coach binnen Kinderdagverblijf Billies, waar ik samen met Linda en alle pm’ers zorg voor persoonlijke en vertrouwde kinderopvang.

Kinderen; groot en klein kunnen altijd bij mij terecht. Als ze willen spelen, knuffelen of gek doen, maar natuurlijk ook als ze verdrietig zijn en getroost willen worden. Ook voor alle pm’ers sta ik klaar om ze te helpen bij vragen, coaching etc. Daarnaast zijn de ouders natuurlijk voor mij net zo belangrijk als de kinderen en pm’ers. Eerlijkheid en openheid horen daarbij. Ouders moeten zich net als hun kinderen en pm’ers thuis voelen bij Billies.

Graag tot ziens bij Billies. 

 

Assistent teamleidster – pedagogisch medewerkster

Ik ben Monique Vermaas, geboren in 1993. Samen met mijn vriend en dochtertje Noa woon ik in Eindhoven.
In mijn vrije tijd ga ik graag op vakantie en doe ik dingen met mijn gezinnetje, familie en vrienden. 

Ik heb de opleiding spw3 gevolgd aan het ROC Eindhoven en heb hier in 2012 mijn diploma behaald. Na mijn opleiding ben ik meteen begonnen met werken in de kinderopvang. Ik werkte op verschillende groepen waardoor ik met alle leeftijdscategorieën (0-12 jaar) ervaring op gedaan heb. 

Het fijne aan kinderdagverblijf Billies vind ik dat het kleinschalig is waardoor je makkelijker een hechte band met de kinderen, ouders en collega’s op kan bouwen. Dit vind ik erg belangrijk.
Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich thuis voelen maar vooral een leuke en leerzame tijd hebben op het kinderdagverblijf. 

Assistent teamleidster BSO- pedagogisch medewerker

Mijn naam is Janneke Rob, en ik ben geboren op 16 januari 2000 in Eindhoven. In mijn vrije tijd doe ik graag iets leuks met mijn vrienden en vriendinnen. Winkelen, terrasjes pikken, uiteten, en af en toe een festivalletje bezoeken vind ik erg leuk! Daarnaast geef ik samen met mijn broer 1 keer in de week de jongeren Taekwondo les. Zelf heb ik altijd internationale toernooien mogen draaien maar ondanks mijn blessure, moest ik hier helaas mee stoppen. Door de kinderen te trainen en regelmatig te coachen op wedstrijden, blijf ik er toch een beetje bij! In het jaar 2020 heb ik mijn opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerkster niveau 4 afgerond. Na mijn stagetijd ben ik gezellig bij Billies blijven hangen. Ik werk in een leuk team, dus iedere dag is vol gezelligheid voor zowel de kinderen als voor de leidsters!
Tot ziens bij Billies!

 

Onze pedagogische medewerksters

Mijn naam is Wendy. Ik ben geboren in 1991 en woonachtig in Eindhoven met mijn vriend Bas. Ik besteed graag tijd met hem, met familie en vriendinnen. Ik ga graag uit eten, op vakantie, dagjes weg, winkelen en naar theatervoorstellingen. Ik heb de opleiding voor onderwijsassistent gevolgd. In juli 2010 ben ik hiervoor geslaagd. Na mijn opleiding ben ik begonnen in de kinderopvang, waarvan inmiddels al heel wat jaren bij Billies. 

Ik haal veel plezier en voldoening uit het werken met kinderen. Aandacht voor het individuele kind in een groep en contacten met ouders vind ik erg belangrijk. Wat ik ook belangrijk vind is dat een kind ook echt kind kan zijn. Ik vind het bijzonder om kinderen te zien opgroeien en te zien hoe elk kind zich weer anders ontwikkelt. Ik bied graag activiteiten aan en probeer zo snel mogelijk een band op te bouwen met alle kinderen. Op deze manier hoop ik, dat ik er mede voor kan zorgen dat uw kind een fijne tijd heeft bij Billies.

 

Ik ben Angèle, geboren in 1992 en woonachtig in Someren-Eind. Ik ben getrouwd met Roy. In 2022 zijn we trotse ouders geworden van onze zoon Jort. In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn gezin, vrienden en familie. Zoals: winkelen, terrasje pakken, uiteten, naar festivals, dagjes weg en op vakantie gaan.

In juni 2014 ben ik afgestudeerd als pedagogisch medewerker niveau 3. Nadat ik afgestudeerd was ben ik volop aan het solliciteren gegaan. Er was echter weinig aanbod i.v.m. bezuiniging door de overheid. Na 2 jaar bij de Hema gewerkt te hebben heb ik mijn kans gekregen om bij Billies te komen werken. En ik werk hier nog steeds met plezier!

Billies is een kleinschalig kinderdagverblijf dat sprak mij erg aan. Ik vind kleinschalig fijner werken zo bouw je eerder een band op met de kinderen, ouders en collega’s.
Wat ik het leukste vind aan kinderen is dat het elke dag anders is, geen een dag is hetzelfde. Gezellig samen activiteiten doen, puzzels maken, spelletjes spelen , boekjes voorlezen, knuffelen of samen een praatje maken. Het belangrijkste vind ik dat kinderen hier graag naar toe willen komen en plezier hebben.
Ieder kind is uniek en ontwikkelt zich op zijn/haar manier

Tot ziens bij Billies !


Ik ben Sena, geboren in 1992 en woonachtig in Budel. In 2021 ben ik trotse mama geworden van onze dochter Nové en verloofd met mijn vriend Bram. Ik vind het heerlijk om samen met mijn gezin leuke dingen te doen. Ik houd van lekker uiteten,
op vakantie te gaan, shoppen, wandelen en afentoe naar een festival in de zomer. 
Ik ben afgestudeerd in juli 2015. In het laatste jaar van de opleiding pedagogisch medewerker niveau 4 liep ik stage bij Billies. Ik had het er erg naar mijn zin en toen ze vroegen of ik er wilde komen werken hoefde ik daar niet over na te denken. Na mijn opleiding ben ik meteen begonnen bij Billies en ik werk er nog steeds met heel veel plezier!
Billies is een kleinschalig kinderdagverblijf en dat vind ik persoonlijk erg fijn. Hierdoor heb je een hechte band met de kinderen en de ouders. Kinderen moeten zich emotioneel veilig voelen en op die manier kunnen ze spelenderwijs de wereld ontdekken.
Ik vind het belangrijk dat kinderen en hun ouders zich thuis voelen bij ons en ze hun kind met een gerust hart kunnen achterlaten.
Graag tot ziens bij Billies.

 

Hallo, mijn naam is Rosa Lynn en ik ben geboren op 18 april 2000. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan het maken van muziek en het ontdekken van nieuwe plekken.

In 2020 heb ik mijn diploma Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker mbo niveau 4 behaald in Rotterdam, hier heb ik namelijk twee jaar gewoond met mijn partner. Gezien mijn Brabantse roots en het missen van mijn familie zijn wij na het behalen van mijn diploma terug verhuisd naar Eindhoven. Eerst heb ik een jaar bij een andere kinderopvang gewerkt en toen kwam ik uit bij Billies. Wat ben ik daar blij mee! 
Binnen Billies is het gemakkelijk om met alle kinderen/ ouders en collega’s een band op te bouwen omdat het zo kleinschalig is. Dit is erg prettig voor een goede samenwerking tussen ons en de ouders/ het kind. 
Ook vind ik het erg leuk om te zien hoe erg kinderen (op hun eigen manier) groeien en hoe wij daar als pedagogisch medewerkers op mogen inspelen. Het belangrijkste blijft voor mij dat de ouder(s) hun kind met een gerust hart achter kunnen laten bij ons en weten dat de kinderen het fijn hebben bij Billies. 

Als er vragen zijn, stel ze gerust! Tot snel bij Billies!

Mijn naam is Judith Mommersteeg. Ik ben in 1980 geboren in Best en heb daar jaren gewoond.
Sinds 2014 woon ik samen met mijn vriendin Kim in Son en Breugel. Daar is in datzelfde jaar onze dochter Sanne geboren.
In 2020 is onze zoon Levi geboren. Dus nu zijn we een gezinnetje van 4.
Sinds 2001 werk ik in de kinderopvang. Ik heb ervaring op alle groepen. Ik geniet ervan om kinderen datgene te geven dat zij nodig hebben. Ieder kind is uniek en heeft een unieke benadering nodig. Kinderen uitdagen om te kunnen ontwikkelen en hen helpen hun kwaliteiten te kunnen ontplooien is iets dat ik heel graag doe. 
In mijn vrije tijd wandel ik graag. Ook kan ik ervan genieten om samen met vrienden spelletjes te spelen gezellig te kletsen onder het genot van een hapje en drankje. Maar rustig een boek lezen in het zonnetje vind ik ook heerlijk.
Het allerliefste onderneem ik dingen met mijn gezinnetje. 

Tot ziens bij Billies!

 

 

Ik ben Ivanka Alink en ik ben geboren op 15 mei 1989. Ik woon in Eindhoven samen met mijn vriend Mike en mijn zoon Ravey-Jay en Percy-Jay waar ik trotse moeder van ben.
Ik heb in 2013 mijn diploma als sociaalpedagogisch werker gehaald en in 2018 heb ik mijn diploma gehaald als gespecialiseerd pedagogisch medewerker. Ik heb de afgelopen jaren bij verschillende kinderdagverblijven gewerkt. Toen ik zelf zwanger was heb ik een rondleiding gehad bij Billies en heb ik mijn zoontje meteen aangemeld bij Billies, omdat mij het persoonlijke en kleinschaligheid enorm aansprak. Toen kwam er een vacature voorbij van Billies en heb ik meteen gereageerd. Nu heb ik vastigheid gekregen bij Billies.
Ik hou heel erg van hardlopen en ik doe ook graag mee aan marathons, verder ben ik heel graag buiten en wandel ik ook graag. Ondanks dat ik nu mama ben geworden vind ik het nog steeds erg belangrijk om leuke dingen te doen met mijn vriend en vriendinnen zoals uit eten gaan, naar de bioscoop en winkelen. Ik ben een grote PSV-fan en ik ga ook geregeld naar een wedstrijd. 
Jullie komen mij tegen op dinsdag, donderdag en vrijdag op de babygroep en op vrijdag neem ik Percy-Jay ook mee!!

Tot snel op de babygroep!

 

Ik ben Linda Dekkers,  geboren 2 juli 1986 en woon samen met mijn vriend en onze zoon in Eindhoven.
Ik heb de opleiding SPW 4 gedaan,  daarna heb ik verschillende werkervaringen opgedaan in de ouderenzorg, gehandicaptenzorg en nu in de kinderopvang. Mijn grootste hobby is mijn hond (samojeed) en onze zoon.  Verder pik ik graag een terrasje en heb ik 20 jaar paard gereden. Ik vind het belangrijk dat een kind zich welkom en veilig voelt op de groep. En er, net zoals ik,  met veel plezier naar toe gaat.

Groetjes
Linda

 

Ik ben Eva, geboren op 18 juni 2003. Ik werk op de PSZ/BSO Verona en op de BSO Planeet. Bij Billies heb ik het erg naar mijn zin. Leuke kinderen en collega’s. Ik vind het erg leuk om met kinderen te werken. Vanaf de basisschool was ik al bezig met kinderen. Zo vond ik het erg leuk om met de kleuters buiten te spelen, terwijl ik zelf in groep 8 zat. Verder heb ik een zus en een zusje, lekker veel meiden thuis dus. Mijn hobby is korfbal, ik doe dit ook al sinds dat ik 4 jaar ben Ik vind het erg belangrijk dat kinderen zich fijn voelen bij de kinderopvang. Zo kunnen ze zich goed ontwikkelen. De ouders moeten zich natuurlijk ook heel fijn voelen als ze hun kind brengen. Ook vind ik het erg belangrijk om lekker met de kinderen te spelen.

Tot snel bij Billies!

 


Hoi hoi,

Ik ben Lieke van den Nieuwenhof, geboren op 26 juli 2004 in Eindhoven. In juni 2023 ben ik afgestudeerd als gespecialiseerd pedagogisch medewerker. In mijn vrije tijd doe ik graag gezellige dingen met mijn vriendinnen zoals shoppen, heerlijk uiteten gaan of lekker een film avondje houden. Kinderen geven mijn energie en ik vind het leuk om te zien hoe kinderen ontwikkelen. Billies is een kleinschalig kinderdagverblijf en dat vind ik persoonlijk erg fijn, je kan daardoor een goede band opbouwen met de kindjes, de ouders maar ook de collega’s. 
Tot snel bij Billies!

 

Hallo allemaal ,
Ik ben Aylin Elmas, geboren op 9 december 2001 en ik woon in Eindhoven. Ik volg de BBL opleiding Pedagogisch medewerker niveau 3 op het Summa College. Het afgelopen schooljaar heb ik ook stage gelopen bij Billies bij de peuters en bij de BSO, en sinds kort overgestapt naar de BBL opleiding. sinds kleins af aan wilde ik altijd al iets gaan doen met kinderen. Het past heel erg goed bij me en doe dit werk met plezier! Het werken bij Billies is heel leuk en gezellig omdat het kleinschalig is waardoor je een hechte band met de kinderen kan opbouwen. Hierdoor vind ik werken bij Billies ook super tof!
Tot snel bij Billies!

 

Mijn naam is Bahar, geboren op 26 mei 1991 in Eindhoven. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te winkelen, te sporten en met mijn familie te zijn.
In 2011 heb ik mijn diploma gehaald als sociaal pedagogisch medewerker. Daarnaast heb ik nog een opleiding gedaan als administratief medewerker. Ik heb een lange tijd na het afstuderen in een winkel gewerkt en daar door kunnen groeien tot filiaalmanager. Met kinderen spelen en hun zien te ontwikkelen heb ik altijd leuk gevonden. En toen kwam Billies op mijn pad en heb het meteen als een vertrouwde en persoonlijke plek ervaren. Ook is het kleinschalig en dat zorgt voor een hechte band tussen kinderen, ouders en collega’s. Dit vind ik zelf erg belangrijk. 
Tot ziens bij Billies

 

 


Ik ben Lauren Veldman, geboren op 16 november 2001. Momenteel woon ik samen met mijn moeder in Eindhoven. In 2018 ben ik begonnen met de opleiding Verpleegkundige niveau 4. Helaas heb ik besloten om in mijn laatste jaar te stoppen omdat het verzorgen van ouderen niet bij mij paste. Ik wilde overduidelijk met kinderen werken! Dit doe ik dan ook al een aantal jaren als “oppasser”. Momenteel ben ik gestart met de opleiding Pedagogische Medewerker Kinderopvang BBL niveau 3 op het Summa College in Eindhoven. Ik vind het leuk om voor de kindjes te kunnen zorgen en we hier samen plezier uit halen. Je geeft ze een vertrouwd gevoel en ziet ze opgroeien. In mijn vrije tijd ben ik voornamelijk in de stad te vinden zowel op het terras als in de winkels. Ik hou van gezelligheid en kletsen! Gedurende mijn opleiding zul je mij zien bij Billies, tot snel!

 

Ik ben Nikki Scheelings en ik ben geboren op 15 december 2000 in Eindhoven. Op dit moment ben ik bezig met de opleiding ‘Pedagogisch Educatief Proffesional’ aan het Fontys. In mijn vrije tijd ga ik graag shoppen of een terrasje pakken met vrienden en vriendinnen. Ook hou ik van uiteten gaan en een avondje naar de bioscoop gaan. Van kleins af aan ligt mijn interesse bij kinderen. Dit werk doe ik ook met veel plezier. Op dit moment sta ik niet op een vaste groep, maar ben ik bij iedere groep inzetbaar. Jullie kunnen mij dus ook bij iedere groep zien.
Tot snel bij Billies!
 

Ik ben Senida en ik ben geboren in het jaar 1990. Samen met mijn man Kemal en onze drie kinderen wonen we in Eindhoven. Wij vinden het als gezin heel belangrijk om tijd met familie en vrienden door te brengen en dit gebeurt vaak in onze vrije tijd.
Mijn studie gespecialiseerd pedagogisch medewerker heb ik in 2013 behaald. Ik ben al die jaren werkzaam binnen de kinderopvang en heb ervaring opgedaan met diverse leeftijden 0 t/m 13 jaar. Per oktober 2022 start ik met veel plezier als pedagogisch medewerker binnen Billies. Ik werk op de peuterspeelzaal en dagopvang.
Daarnaast heb ik ook VVE uren om o.a. thema planningen, kijkobservaties en oudergesprekken te voeren om zo een goed beeld te hebben van de ontwikkeling van het kind.
Samen met basisschool de Kimme werken we aan een fijne doorstroom naar school. Dit doen we door thema openingen of afsluitingen te plannen, een warme overdracht als een kindje 4 jaar is etc. Dat Billies kleinschalig is vind ik persoonlijk heel fijn want zo leer je de collega’s, kinderen en de ouders goed kennen en bouw je samen een band op.
Tot ziens bij Billies!
 

Hoi hoi, mijn naam is Mickey, geboren op 23 maart 1999 en opgegroeid in Helmond. Ik woon momenteel al een tijdje op mezelf in Best. Ik ben een paar geleden gestart aan de opleiding pedagogisch medewerker, waar ik nu de unieke kans heb gekregen om deze af te ronden bij Billies!
In het weekend werk ik in de horeca en ga ik graag op uitjes. 
Er is voor mij niks mooiers om een deel uit te mogen maken van het welzijn van de kinderen. Wanneer hun blij en tevreden zijn, ben ik dat ook. Tot snel bij Billies!

 

 


Hallo, ik ben Anne, ik ben geboren in 1994 in Limburg. Ik woon samen met mijn man Mike in Helmond, en ben sinds januari 2023 moeder van mijn dochter Ella. Ik ben bezig met een 1 jarige bbl opleiding voor gespecialiseerd pedagogisch medewerker bij Variva.
In mijn vrije tijd ga ik graag uiteten,  en afspreken met vriendinnen. Ik vind het fijn dat Billies kleinschalig is, hierdoor krijg je een vertrouwensband met de kinderen en met collega’s.
Tot ziens, bij Billies.

 

 

Hallo, mijn naam is Gires Muzamba en ik ben geboren op 20 februari 2007. Ik ben geboren in Kinshasa en woon sinds 2009 in Veldhoven. Ik ben een eerstejaars BBL student niveau 4 van het Summa College en loop sinds november 2023 stage bij Billies. Ik heb het enorm naar mijn zin door de gemoedelijke collega’s en leuke kindjes. Ik vind het mooi om ze te zien groeien en haal er voldoening uit om ze op een leuke en leerzame manier verder te brengen in hun ontwikkeling. In mijn vrije tijd ben ik werkzaam in de horeca of breng ik tijd door met mijn vrienden.

 

Onze adminstratieve kracht

Ik ben Linda Verhappen en ik ben geboren op 23 augustus 1984. Ik ben getrouwd samen met Tom en we hebben 2 zoontjes, Vince en Mick. We wonen in Geldrop.
Mijn hobby’s zijn winkelen, lekker een terrasje pikken, leuke dingen doen met mijn gezin en ik vind het leuk om te naaien voor kleine baby’s.
Lang geleden ben ik naast een baan als administratief medewerkster, in de avonduren de opleiding SPW-3 gaan volgen. In 2008 heb ik daar mijn diploma voor behaald en ben ik als vaste kracht aangenomen bij Billies. 
Na 14 jaar met veel plezier op de groep gewerkt te hebben, heb ik de mogelijkheid gekregen om op kantoor te gaan werken bij Billies. Sinds januari 2022 werk ik als administratief medewerker bij Billies en dit kan ik goed combineren met thuis.
Het team is echt heel leuk en ik werk er dan ook met heel veel plezier!
Ik weet zeker dat uw kind een leuke dag heeft bij Billies.