De ouderraad stelt zich voor

WE ZIJN NOG OP ZOEK NAAR EEN NIEUW LID VOOR ONZE OUDERRAAD. INTERESSE?? LAAT T ONS WETEN!!

Graag stellen de leden van de ouderraad zich aan u voor:

Sandra Horrocks (functie:lid)    
  

Graag wil ik me voorstellen als lid van de Ouderraad van Kinderdagverblijf Billies. Mijn naam is Sandra Horrocks, getrouwd met Ronald en samen met Luuk (2008) en Lynn (2012) vormen wij een gezin. Knutselen, lezen, fietsen, naar de speeltuin gaan en wandelen in het bos zijn onze favoriete bezigheden. Luuk brengt 2 dagen per week door op de BSO; Lynn gaat dezelfde dagen naar de peutergroep. Op beide groepen worden leuke activiteiten ondernomen, wordt er goed gekeken naar het individuele kind en hebben de leidsters altijd tijd voor een praatje of een vraag. Allebei zijn enthousiast wanneer ze “weer naar Billies mogen”, een betere graadmeter kan je toch niet hebben?
De doelstellingen, het beleid, maar vooral de sfeer hebben ervoor gezorgd dat wij als ouders voor Billies hebben gekozen en aan de kinderen te merken hebben we daar goed aan gedaan.
Om ervoor te zorgen dat iedere ouder en ieder kind zich zo prettig voelt en blijft voelen, zou ik u willen vragen om, indien nodig, gebruik te maken van de Ouderraad voor uw vragen en opmerkingen.

 

Tot ziens!!

 

 
Marcel Geboers (Functie: Voorzitter)

Hallo,
Ik ben Marcel Geboers, ben getrouwd met Asia, ben sinds augustus 2010 de trotse papa van Julian, en woon met mijn gezinnetje in Woensel-West. Ik werk als technoloog bij Bolsius in Schijndel en Asia werkt als project manager bij Océ in Venlo. Voor Julian's geboorte hebben we veel aandacht besteed aan de keuze van een KDV en uiteindelijk voor Billies gekozen. Natuurlijk hadden we kunnen kiezen voor een KDV dichter bij huis maar Billies voelde zo goed aan -  vrolijke kinderen - enthousiast, beetje gek en warm team - een plek waar we onze kleine man met gerust hard konden achter laten tijdens werkuren. Is heel erg fijn om te weten als je een drukke baan hebt dat de kleine man het naar de zin heeft. Nooit spijt van gehad! 
Julian gaat altijd met plezier naar zijn "werk" en komt ook lachend en wijzer terug. Toen Billies op zoek was naar nieuwe leden voor de ouderraad twijfelde ik geen moment om plaats te nemen in de ouderraad en zo iets terug te doen voor alle goede zorgen die Julian iedere dag weer krijgt bij Billies.    

Groeten,   

Marcel
        
Silvia Klunder (functie: secretaris) 

Hallo, ik wil me graag voorstellen als lid van de ouderraad van Billies. Mijn naam is Silvia Klunder, ik ben getrouwd met Roelof en heb twee lieve dochters Amber (2008) en Martine (2010). Onze beide kinderen gaan sinds ze drie maanden waren naar Billies, eerst naar de babygroep, toen de dreumes/peutergroep en sinds 2012 zit de oudste op de BSO (buitenschoolse opvang). We zijn heel enthousiast over alle groepen bij Billies, omdat de opvang echt professioneel en persoonlijk is. Het is ook heel fijn dat je kind alle andere kinderen kent als hij/zij naar school gaat, zodat ze daar niet alleen beginnen.
Iedere ouder met kinderen bij Billies mag mij of een ander lid benaderen met vragen en/of opmerkingen.      
Groetjes Silvia
                                                        billies-or@hotmail.com 
 

Kinderdagverblijf Billies
Persoonlijke en vertrouwde kinderopvang