De ouderraad stelt zich voor

Graag stellen de leden van de ouderraad op de Turfveldenstraat zich aan u voor:
Sandra Horrocks (functie:lid)  

Graag wil ik me voorstellen als lid van de ouderraad van Kinderdagverblijf Billies. Mijn naam is Sandra Horrocks, ben getrouwd met Ronald en samen met Luuk (2008) en Lynn (2012) vormen wij een gezinnetje. Knutselen, boekjes lezen, koekjes bakken, naar de speeltuin gaan of lekker wandelen in het bos zijn bij ons favoriete bezigheden.
Luuk brengt twee dagen per week door met de andere kinderen en de leidsters bij Billies op de BSO. Lynn gaat dezelfde dagen naar de babygroep. Op beide groepen worden leuke activiteiten ondernomen, wordt er goed gekeken naar het individuele kind en hebben de leidsters tijd voor een praatje of een vraag. Luuk is altijd erg enthousiast als hij "weer naar Billies mag", een betere graadmeter kan je toch niet hebben?
De doelstelling, het beleid, maar vooral de sfeer hebben ervoor gezorg dat wij als ouders voor Billies hebben gekozen en aan de kinderen te merken hebben wij daar goed aan gedaan. Om ervoor te zorgen dat iedere ouder en ieder kind zich zo prettig voelt en blijft voelen, zou ik u willen vragen gebruik te maken van de ouderraad voor uw vragen en opmerkingen.
Tot ziens!!

 


 
Ruud de Haard (Functie: penningmeester)

Mijn naam is Ruud de Haard. Ik woon in Eckart en ben getrouwd met Marloes. Ik ben werkzaam bij de Rabobank Breda en Marloes werkt in het MMC. Onze zoon Senne zit zowel op de voorschoolse als de na schoolse opvang op Billies. Na een lange zoektocht naar een goed en leuk kinderdagverblijf zijn we uitgekomen bij Billies. Senne had het gelijk naar zijn zin. Ik heb gekozen om zitting te nemen in de ouderraad omdat ik het belangrijk vind om mee te praten over belangrijke zaken en om samen leuke acties te organiseren. Mochten jullie vragen hebben dan horen wij dat graag. Je kunt ons mailen of persoonlijk aanspreken.

Groetjes Ruud de Haard

Marcel Geboers (Functie: Voorzitter)

Hallo,
Ik ben Marcel Geboers, ben getrouwd met Asia, ben sinds augustus 2010 de trotse papa van Julian, en woon met mijn gezinnetje in Woensel-West. Ik werk als technoloog bij Bolsius in Schijndel en Asia werkt als project manager bij Océ in Venlo. Voor Julian's geboorte hebben we veel aandacht besteed aan de keuze van een KDV en uiteindelijk voor Billies gekozen. Natuurlijk hadden we kunnen kiezen voor een KDV dichter bij huis maar Billies voelde zo goed aan -  vrolijke kinderen - enthousiast, beetje gek en warm team - een plek waar we onze kleine man met gerust hard konden achter laten tijdens werkuren. Is heel erg fijn om te weten als je een drukke baan hebt dat de kleine man het naar de zin heeft. Nooit spijt van gehad! 
Julian gaat altijd met plezier naar zijn "werk" en komt ook lachend en wijzer terug. Toen Billies op zoek was naar nieuwe leden voor de ouderraad twijfelde ik geen moment om plaats te nemen in de ouderraad en zo iets terug te doen voor alle goede zorgen die Julian iedere dag weer krijgt bij Billies.    

Groeten,   

Marcel
        
Silvia Klunder (functie: secretaris) 

Hallo, ik wil me graag voorstellen als lid van de ouderraad van Billies. Mijn naam is Silvia Klunder, ik ben getrouwd met Roelof en heb twee lieve dochters Amber (2008) en Martine (2010). Onze beide kinderen gaan sinds ze drie maanden waren naar Billies, eerst naar de babygroep, toen de dreumes/peutergroep en sinds 2012 zit de oudste op de BSO (buitenschoolse opvang). We zijn heel enthousiast over alle groepen bij Billies, omdat de opvang echt professioneel en persoonlijk is. Het is ook heel fijn dat je kind alle andere kinderen kent als hij/zij naar school gaat, zodat ze daar niet alleen beginnen.
Iedere ouder met kinderen bij Billies mag mij of een ander lid benaderen met vragen en/of opmerkingen.      
Groetjes Silvia
 
Jella Segers (functie:lid)

Hallo, ik wil me graag voorstellen als lid van de ouderraad bij Billies. Ik ben Jella Segers, de moeder van Thilo die naar het kinderdagverblijf Billies gaat sinds zijn 3e maand. Samen met mijn vriend Heinz zijn we zeer tevreden over Billies. De kleine, flexibele en kindgeorienteerde aanpak van Billies is helemaal in lijn met onze ideeën over opvoeden. Thilo gaat erg graag naar Billies en leert er erg veel van liedjes tot sociale vaardigheden en het verzorgen van Puk.
Via de ouderraad heb ik meer inzicht in waar een kinderdagverblijf aan moet voldoen en hoe keuzes gemaakt worden om de opvang zo mogelijk te runnen. Dit leidt tot een hechtere relatie met Billies en het team die voor  de dagelijkse zorg en goede sfeer zorgen.                                                       billies-or@hotmail.com 
 

Kinderdagverblijf Billies
Persoonlijke en vertrouwde kinderopvang